Szeretnél aprópénzért Apple Watch-ot? Mozogj érte!

Tech Hírek   |   2017.10.30 - 10:31   |   Írta: N Marcell   |   19021
30. okt Szeretnél aprópénzért Apple Watch-ot? Mozogj érte!

Már ha a megfelelő biztosítócégnél vagy.

A John Hancock nevű biztosítási cég jópofa ajánlatot tett a vásárlóinak: ha befizetnek a Vitality nevű csomagra, egy Apple Watch S3 GPS ütheti a markukat, mindössze 25 dollár (kb. 6500 forint) fejében. A teljes árat pedig a testmozgással fizetik ki (futás, biciklizés, úszás, stb), 24 hónapon keresztül. Ha az ember nem mozog eleget, már nyúlhat is a tárcája után - ha egy okosabb modellt választana, szintúgy. Összesen 500, ún. Vitality-pontot kell elérni, melyek megszerezhetők különböző nehézségű kihívások teljesítésén keresztül. A lépésszámot és az elégetett kalóriákat is figyelik. 

Mindenki nyer: a biztosító néhány egészségesebb, sportosabb klienst (akik után kisebb a valószínűsége, hogy fizetni kell), a vásárlók pedig egy szép-új okosórát. Érdekes módon a vállalat vezetője szerint az emberek fele mégis fizetésre kényszerült, mivel nem teljesítették időben a kitűzött célokat. Úgy tűnik, még ez sem teljesen elég az emberek kimozdításához. 

A John Hancock az első biztosítócég, mely egy teljes Apple Watch-ot kínál fel egy akció keretein belül. Korábban is voltak ehhez hasonló törekvések, akkor azonban csak különböző bónuszokat kaptak azok, akik sikeresen átléptek néhány eléjük állított akadályt - legyen az egy megadott napi lépésszám, vagy egy verseny teljesítése. 

Forrás: MacRumors 

Kapcsolódó cikkek: 

Apple Watch Series 3 VÁSÁRLÁS


Kommentek megjelenítése