Apple Watch Series 3: vérfrissítést kapott a kedvenc okosóránk is

Apple Hírek   |   2017.09.12 - 20:43   |   Írta: N Marcell   |   3613
12. szept Apple Watch Series 3: vérfrissítést kapott a kedvenc okosóránk is

Okosabb, ügyesebb, gyorsabb - ugyanabban a köntösben.

Bár a mai keynote legnagyobb durranását az iPhone X jelenti, nem szabad megfeledkezni az Apple többi termékéről sem: a világon legtöbbet hordott(!) okosóra, az Apple Watch is megkapta a kötelező frissítését.

A Watch mostmár LTE-képes, ráadásul ugyanazt a számot használja, mint a tulajdonos telefonja (Jeff Williams egyenesen a színpadról indított hívást egy “bajbajutott” kollegájának). Az Apple persze nem elégszik meg az egyszerű megoldásokkal: az antenna magába a kijelzőbe lett integrálva! Ezen felül a dizájn nagyobb változtatásokat nem kapott - a korona pirosra festését kivéve. A régi szíjak természetesen ugyanúgy használhatóak a Series 3 órákkal - leszámítva a vadonatúk Nike+ Edition-öket, amik megújult házakat és szíjakat kaptak. Ezen felül érkezik még az új Hermes Edition, valamint a sötétszürke szín.

Hardvertéren is történt változás: az órákban mostmár egy kétmagos, W2-es chip található, a megújult antennának köszönhetően pedig 85%-kal gyorsabban képes Wi-Fit használni. 

Úgy tűnik, a sportrajongók kérése is meghallgattatot: a Series 3 repertoárja rengeteg új sportágakkal bővült, sőt, a már meglévők is jelentős ráncfelvarráson estek át. A Watch szinte mindent mér, sportágtól függően.

Ezek mellett rengeteg jópofa funkcióval bővült az óra: szól, ha nyugalmi helyzetben felgyorsul a szívverés (a szívritmuszavarok kiszűrésének érdekében), és egy központi felmérés adataira hivatkozva figyelmeztet, ha valami rendelleneset tapasztal.

Az Apple Watch Series 3 előrendelhető szeptember 15-étől, 22-étől pedig megvásárolható az Apple boltjaiban. Az ár pedig: 329 dollár a sima, 399 dollár az LTE-kapabilis verzióért. 


Kommentek megjelenítése