Ismerjétek meg az iPhone 8-at!

Apple Hírek   |   2017.09.12 - 21:40   |   Írta: N Marcell   |   6055
12. szept Ismerjétek meg az iPhone 8-at!

Bár nem S-nek nevezik, az iPhone az iPhone 7 szellemi örököse tartogat még néhány meglepetést.

iPhone 7S-nek indult, iPhone 8 lett belőle; a 7-es utódja jobb hardverrel, szebb kamerával és AR-támogatással tarolja le az okostelefonok mezőnyét. Ha valaki új iPhone-ra akar beruházni, de nem tetszik neki az X (Tíz), annak itt a lehetőség, hogy egy villámgyors csúcsmobilra tegyen szert. 

A telefon processzoraként egy “bionikus” A11-es chip szolgál ami 70%-os gyorsulást jelent az A10-esekkel szemben. A kamerák is fejlődtek: 12 MP, kevésbé zajos képek, valamint a 8Plus számára érkező Portrait Lightning mód, ami a környezethez igazítja a kép fényviszonyait - ráadásul a szoftver tanítja magát, így folyamatosan egyre jobb képek készíthetők. A 4k és 60 fps megjelent itt is, ráadásul a kamera támogatja az AR-t is. Hogy a beágyazott valóságból mi fog pontosan kisülni, egyelőre a jövő zenéje - reméljük, a programok új dimenziója jelentősen megkönnyíti majd az életünket. 

A készülék háta üveg, ennek hatására megjelent a vezeték nélküli töltés is. Eltűnt viszont a mattfekete, a kozmoszfekete és a rozéarany színváltozat - csak ezüst, asztroezüst és arany festéssel kaphatók majd a telefonok.

Végül az árazás: az iPhone 8 699 dollárnál indul; amint megtudjuk a hivatalos magyar árakat, egyből tájékoztatunk titeket egy külön cikkben. Az előrendelések szeptember 15-én kezdődnek, a telefon szeptemben 22-étől vásárolható meg az Apple üzleteiben.


Kommentek megjelenítése