A HTC 10 elsőként támogatja az Apple AirPlay-t

Tech Hírek   |   2016.04.14 - 20:22   |   Írta: Máté Gergő   |   2355
14. ápr A HTC 10 elsőként támogatja az Apple AirPlay-t

Nem csak a hardvereivel emelkedik ki társai közül.

Elsőként

A HTC bemutatta az új okos készülékét, mely elsőként kínál támogatást az androidos készülékek közül az Apple AirPlay szolgáltatásához. Specifikációt tekintve egy igen erős készülékről van szó: Qualcomm Snapdragon 820-as processzort, 4 GB RAM-ot, 3,000 mAh kapacitású akkumulátort és USB-C portot is kapott. Az Apple audió és videó megosztó szolgáltatásának támogatása remek dobás volt a HTC részéről. Ezzel a képességgel akár közvetlenül egy Apple TV-re is streamelhetünk.

Nem akarnak megkötni minket

Darren Sng (termék marketing) alelnök elmondása alapján a HTC a lehető legsokoldalúbb mobilt szerette volna piacra dobni, és ebbe belefér, hogy egy másik cég szolgáltatását támogatják. Talán még az Apple Pay mobilfizetési funkciót is boldogan bevezetnék (persze egyelőre nem úgy tűnik, hogy az almás vállalat szívesen megnyitná az Apple Pay kapuit a többi gyártó előtt). A HTC a Samsung Pay rendszerét nagy örömmel fogadta, Sng szerint a felhasználókat nem érdemes semmilyen módon bekorlátozni.

Idén a HTC 10 a vállalat zászlóshajója, mely a tavaly megjelent HTC One M9-et követi. Biztos forrásból értesültünk róla, hogy a készülék ára függetlenül 699 dollár, viszont az egyes szolgáltatók árairól még nincs hírünk. Az Egyesült Államokban fekete és ezüst színek között választhatnak a vásárlók, de Európába valószínűleg arany színben is értékesítik majd.

Forrás: hasznaltandroid.hu


Kommentek megjelenítése