Raheem Sterling ezúttal az Apple-höz igazol

Apple Hírek   |   2016.04.15 - 02:10   |   Írta: Zoltan C   |   1954
15. ápr Raheem Sterling ezúttal az Apple-höz igazol

Hogy micsoda?!

Liverpool City és úgy általában PL fanok figyelem: a The Sun értesülései szerint közel áll az Apple, hogy a 21 éves angol futballista tehetséget nagykövetévé tegye.

Sterling ‒ aki egyébként lassan egy hónapja nem játszik lágyéksérülése miatt ‒ olyan nagynevű sportolók közé kerülhet be, mint Serena Williams, Neymar vagy éppen Stephen Curry. Ők ugyanis már mind Apple márka nagykövetek.

Az amúgy sem rossz focista fizetését még évi 250 ezer fonttal egészítheti ki a fiatal tehetség, ha összejön a megállapodás. Ehhez viszont még arra is szüksége lesz, hogy egészségesen visszatérjen az idén nyáron esedékes EB-re. Szerencsére, a legújabb hírek szerint már a hétvégén pályára léphet a Chelsea ellen.

Raheem feltehetőleg elsősorban az Egyesült Királyságban sugárzott Apple és Beats reklámokban kap majd szerepet, az egész reklámkampány pedig az EB-re, illetve az angolok ottani szereplésére lesz felhúzva.

Mennyire jó választás Raheem Sterling? Leginkább borzasztó. Egyértelműen látszik, hogy az Apple-nél nem sokat tudnak az angol bajnokságról ‒ ez a srác jelenleg az egyik legmegosztóbb, utáltabb figura a szurkolók között. Megtestesítője mindannak, ami rossz a mai fociban: csak a pénz, a még több pénz érdekli a játékosok jó részét. Talán nála csak a suderlandi Adam Johnson lett volna rosszabb választás...

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése