Tinder egy ingyenes társkereső alkalmazás bemutatója!

Tech Hírek   |   2014.11.06 - 18:23   |   Írta: H.A   |   12972
06. nov Tinder egy ingyenes társkereső alkalmazás bemutatója!

Már elég régen írtam alkalmazásról az oldalon, ugyanis én játékokról szeretek írni, másról nem nagyon, de gondoltam ezt az app-ot megemlítem.

A Tinder egy  remek alkalmazás ismerkedésre, találkozásokra, társkeresésre és simán megtalálhatja bárki a párját. A használata nagyon egyszerű: Tinder alkalmazás letöltése, regisztrálás FaceBook profilunkal, és feltölthetünk az oldalra a Facebook-os képekenk közül.  Sajnos az alapképünk a Face-es profilkép lesz. Miután ez megvan beállíthatjuk, hogy milyen messze és hány éves fiú vagy lány partnert keressen az alkalmazás. Miután ez mind megvan már csak egy kattintás van hátra, hogy rányomjunk felül a lángcsóva ikonra és az alkalmazás azonnal elkezdi keresni a nekünk megfelelő partnereket. Rengeteg embert fog kidobni első találatként. De ha eldöntöttük, hogy tetszik, vagy nem az illető, alul van egy piros x meg egy zöld szív. Ha az x-re nyomunk, akkor dislike, vagyis nem nem tetszik. Ha pedig a zöld szívre, akkor like, és az azt jelenti, hogy tetszik nekünk a figura.

Ezek után várnunk kell, mert amint like-olunk valakit, kap egy értesítést róla. Ha ő visszalike-ol minket, akkor kapunk mi is egy értesítést, hogy sikerült egy találat, ezután tudunk az illetővel beszélgetni. Ha meg szeretnénk nézni a további képeit, akkor a képére kell nyomni a csetelős ablaknál és az alkalmazás feldobja majd a képeket valamint, hogy milyen messze van tőlünk, és egy kis rövid bemutatkozót is el tudunk elolvasni. Az alkalmazás nem rossz, összességében szerintem mindenkinek megér egy próbát aki partnert keres.

Akinek megtetszett volna az app az innen tudja letöltetni teljesen ingyen:

itunes.apple.com


Kommentek megjelenítése