Tim Cook váratlanul felbukkant egy francia Apple üzletben

Tech Hírek   |   2017.02.06 - 14:00   |   Írta: Pausch Rita   |   2690
06. feb Tim Cook váratlanul felbukkant egy francia Apple üzletben

Igazán meglepődtek a francia store-ban, amikor a nagyvezér besétált.

A szóban forgó shop, tavaly májusban nyitott meg huszadik Apple márkaboltként Franciaországban, a Terrasses du Port bevásárlóközpontban, Marseille-ben. Ekkora meglepetés azonban még biztos nem érte a bolt dolgozóit!

Tegnap történt ugyanis, hogy nem más, mint Tim Cook egyszerűen, mindenféle előzetes bejelentés nélkül, szépen besétált az üzletbe. Az ott tartózkodók szerint, nézelődött a boltban, beszélgetésbe elegyedett az ott dolgozókkal és a vásárlókkal is, hagyta, hogy fotókat készítsenek vele és róla, majd egy taps kíséretében távozott.

A külföldi oldalak nem tudják, hogy Cook csak egy szokásos vállalati „turnén” van Európában, vagy konkrét üzleti céllal érkezett. Arról találgatnak, hogy egy korábbi projekt miatt látogathatta meg Franciaországot. Tavaly érkezett ugyanis hír arról, hogy az Apple kutatóközpont létrehozását tervezi Grenoble városában, Franciaország délkeleti részén. A kutatóközpontban különféle érzékelők fejlesztését végeznék iOS eszközökhöz. A 800 négyzetméteres kutatóközpontba a pletykák szerint 30 mérnököt toboroztak. Tim Cook később a Twitteren maga is beszámolt a látogatásról.

 

Forrás: Twitter, Macrumors, Mac4Ever


Kommentek megjelenítése