Tudod, hogyan fotózz az iPhone 7-tel?

Tippek és trükkök   |   2017.05.20 - 17:01   |   Írta: Pausch Rita   |   10024
20. máj Tudod, hogyan fotózz az iPhone 7-tel?

 Ne aggódj, az Apple megtanít mindenre!

A hónapban az almás cég létrehozott egy új aloldalt a hivatalos weboldalukon „Hogyan készíts felvételt az iPhone 7-tel?” címmel. Gondolom, emlékeztek a korábbi fotós promó oldalaikra. Az iPhone 6 megjelenésétől döbbenetesen jó és szép képeket és videókat mutattak, amik az adott eszközzel készültek. Először az iPhone 6-tal és Plus-szal, majd az s-szériával is.

Most viszont az Apple egy sokkal hasznosabb dolgot fundált ki a szimpla gyönyörködtetésnél. Úgy döntött az almás vállalat, hogy az aloldal, és az oda felrakott videók segítségével megtanítja felhasználóit, hogyan is készíthetnék el a legjobb képeket a telefonjukkal. Akár egy iPhone 7, akár egy iPhone 7 Plus van a kezükben.

 

Különféle fotótémákra és fényekre, valamint használati trükkökre derül fény a fent lévő immár 20 kisfilm segítségével. A videókat apránként csepegtették és tették elérhetővé, így az sem kizárt, hogy érkeznek majd még újabbak.

Ahogy arról már korábban is olvashattatok nálunk, a cég új törekvése, hogy igazi közösségi helyekké alakítsa az Apple márkaüzleteket a világ különféle tájain. A cupertinóiak kiemelten fontosnak és sajátjukénak érzik a felhasználókat képezni és tanítani nem csak az eszközhasználatra, de egyéb hasznos tech témákban is. Feltehetően a videók az iPhone fényképezéshez szintén ehhez a marketingvonalhoz kapcsolódnak.

Az bizonyos, hogy az aloldal videói, melyek közül néhány az Apple YouTube csatornáján is megtekinthető, igazán hasznos segítséget nyújtanak a lelkes amatőröknek. Még csak nagy nyelvtudás sem kell az egy percnél is rövidebb felvételek megtekintéséhez, anélkül is jól érthetőek. Szerintünk, a videók korábbi készülékekenél is hasznosak lehetnek.

Forrás: AppleRider/Macrumors

Kapcsolódó cikk:

MentésMentés


Kommentek megjelenítése