Májustól az Apple boltok közösségi terekké is alakulnak

Apple Hírek   |   2017.04.27 - 09:00   |   Írta: Pausch Rita   |   1900
27. ápr Májustól az Apple boltok közösségi terekké is alakulnak

Az Apple üzletek szuper helyek lesznek, mert amellett, hogy egy csomó almás terméket lehet kapni, programokkal várják a vásárlókat.

Cupertino jelenti, hogy a következő hónaptól a „Ma az Apple-nél” program egészen új élménnyel ajándékozza majd meg az üzletekbe betérőket. A terv szerint 495 Apple márkaboltban májustól tucatnyi új lehetőséget teremtenek az oktatásra fotózás, videózás, zene, programozás, művészet, dizájn és még számtalan témában.

A foglalkozásokat „Ma az Apple-nél” programnak nevezik. Magasan képzett oktatók tartják majd a különféle workshopokat. Világhírű művészek, fotósok és zenészek foglalkozásain lehet majd részt venni kezdőtől egészen a professzionális szintig.

Angela Ahrends, a kiskereskedelmi üzletág alelnöke a következőket nyilatkozta az új programról:

„Minden Apple üzlet szívében dobog a szenvedély a közösség tanítására és inspirálására, amit szolgálunk. A „Ma az Apple-nél” programmal a tapasztalataink megosztásával még többet tehetünk a helyi vásárlókért és művészekért. Egy modern közösségi teret teremtünk, ahol mindenkit szívesen látnak. Egy helyet, ahol az Apple legjava gyűlik össze, hogy új ismeretségeket kössön, új hobbit találjon, vagy fejlessze önmagát. Szerintünk ez egy remek lehetőség mindenkinek, aki csatlakozik, hogy kipróbálhasson valami újat és jól érezze magát.”

Az ingyenes foglalkozásokon az érdeklődők új dolgokat tanulhatnak a kedvenc Apple termékeikről, akármilyen szinten állnak a kezelésükben és akármelyik korosztály tagjai is. Egy átlagos iPhone felhasználó például, kitanulhatja a fotózás alapjait, de profi fotósoknak például sétákat szerveznek majd, ahol technikai trükköket sajátíthatnak el, vagy akár megtanulhatják, hogyan alakítsák ki vállalkozásuk számára a saját márkájukat. De természetesen lesznek családi programok is, vagy foglalkozások tanároknak, hogy miképpen használhatják a modern technológiát az osztályteremben.

60 különféle workshopot kínál a „Ma az Apple-nél”, hogy mikor és melyik boltban mit, azt ki fogják függeszteni kijelzőkre az érintett üzletekben. A program májusban kezdődik.

Bár Magyarországon sajnos nincs Apple márkabolt, remélhetőleg idén megnyílik a bécsi üzlet, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön ide is ez a lehetőség. Ám azok számára is érdekes lehet mindez, akik gyakran utaznak nagyvárosokba, vagy külföldön élnek. Aki kipróbálja valamelyik workshopot a későbbiekben, mindenképpen számoljon be nekünk tapasztalatairól!

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése