Az Apple már nem csak a diákoknak kedvez a webes áruházán

Apple Hírek   |   2018.12.04 - 12:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   3068
04. dec Az Apple már nem csak a diákoknak kedvez a webes áruházán

Újabb kedvezményes programot indít az Apple.

Az Apple mostantól a hivatalos webáruházában is leárazásokkal várja az Egyesült Államok katonáit és veteránjait. Az almás techcég tíz százalékos kedvezményt ajánl fel, bizonyára nem csak az ünnepi időszakra, ugyanúgy, ahogyan a diákokat is folyamatos kedvezményekkel várják.

A student programmal ellentétben a katonák és veteránok majdnem az összes a weboldalon megtalálható termékhez olcsóbban juthatnak. A diákok esetében az akció például az iPhone-okra már nem érvényes, a Federal Government Employees Store oldalon azonban alig találunk olyan terméket, aminek nem csökkentették az árát. Érdekes mód épp az egyik hivatalos, Apple által gyártott tartozék az, amiről egyből észrevettük, hogy nem szerepel a kedvezményes listán. Az AirPods ára ugyanis a katonák számára is a megszokott 159 dollár.

Ezzel szemben viszont olyan termékekre is érvényes az akció, mint a DJI Osmo Mobile 2, ami 139,95 dollár helyett 126 dollár, vagy ami a legdurvább, hogy a RED RAVEN kameracsomag az Apple oldalán az akció keretein belül 15 0000 dollár helyet csupán 13 500. Ez forintban majdnem félmilliós, mai árfolyamban számolva egészen pontosan 425 100 forintos engedménynek számít.

A katonai kedvezményes programban ráadásul nem csak azok vehetnek részt, akik valaha szolgáltak, vagy még most is szolgálnak az Egyesült Államok hadseregében, hanem azok közeli hozzátartozói is.

Mindennek pedig azok a veteránok örülhetnek majd a leginkább, akik a szolgálatuk alatt valamilyen rokkantságot szenvedtek, és segíthetik őket az almás eszközök kisegítő lehetőségei. Nemrég épp egy ilyen sztoriról írtunk egy szuper történetet.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése