Még bemutat valamit az Apple a hónapban

Apple Hírek   |   2018.10.18 - 21:50   |   Írta: SzavaRicsi   |   3745
18. okt Még bemutat valamit az Apple a hónapban

Az Apple nem lőtte el az összes puskaport az iPhone-ok bemutatójakor. Kiküldték a meghívót az ehavi iPad Pro és Mac bemutató rendezvényükre.

Az almás techcég utoljára az iPhone-okat mutatta be az Apple Watch Series 4-gyel karöltve, szeptember 12-én. Akkor valamivel több terméket vártunk, de tudtuk, hogy ami késik, az általában az Apple-nél sem múlik. Úgy tűnik, hogy eddig kellett várnunk. Kiküldték ugyanis a meghívókat egy szeptember 30-ai rendezvényre.

Az Apple a New York-i Howard Gilman Operaházban tartja az ehavi rendezvényét, amely helyi idő szerint délelőtt tíz, itteni szerint pedig délután háromkor kezdődik. Az eseményt egyébként ITT vehetitek fel az almás naptáratokba.

A várakozások alapján az Apple egy FaceID-val kitömött harmadik generációs iPad Pro bemutatását tervezi a hónapban, amely igazi előrelépés lenne az almás tabletnek. Bár a profi felhasználóknak nemigen van égető szüksége az arcfelismerőre, az ezáltal elérhető vékonyabb kávának sokan örvendenek majd.

A frissülő tablet mellett a Mac vonalon várhatunk némi újdonságot. Elvileg most érkezik majd a régóta várt olcsó MacBook is, ami vagy kiváltja, vagy felfrissíti az Air szériát. Emellett a Mac mini is új belsőt kaphat, és esetleg más almás asztali gépek is szintet léphetnek.

Igyekszünk valamilyen formában a lehető leggyorsabban prezentálni az újításokat, így nyugodtan tartsatok velünk az ehavi bemutatókkor is, hogy azonnal értesülhessetek az Apple újításairól. Az Apple eseményt természetesen mi is ÉLŐBEN közvetítjük majd az oldalon.

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése