Kuo már megjósolta, hogy milyen iPhone-ok érkezhetnek jövőre

Almás Pletykák   |   2018.10.17 - 14:11   |   Írta: SzavaRicsi   |   4286
17. okt Kuo már megjósolta, hogy milyen iPhone-ok érkezhetnek jövőre

A népszerű Apple jós ezúttal is korán kezdi a találgatást.

Ming-Chi Kuo, legtöbbünk kedvenc iparági elemzője szerint az Apple megtartja az idei felállást a jövőre érkező iPhone-ok esetében. Az idei „S évben” nem vártunk komolyabb külső változtatásokat, így egyáltalán nem is csalódtunk az Apple-ben, de a neves Apple-jós szerint 2019-ben sem változnak a kivitelek.

Kuo szerint tehát 5,8”-es és 6,5”-es OLED, illetve 6,1”-es LCD változatban érkeznek majd az iPhone-ok 2019-ben is. Ennek ellenére azonban nem kell arra számítanunk, hogy közel ugyanezeket a mobilokat látjuk viszont a jövő évi Keynote-on is.

Más források szerint a jövőre érkező mobilokban végre az Apple-nél is megjelenik az első triplakamerás rendszer, amellyel új szintre léphet az iPhone-os fotózás. Az érkező A13-as lapkészlet ígéreteiről eddig nem sokat tudunk, de az biztos, hogy hatékonyabb és erősebb lesz elődjénél, illetve a pletykák szerint már a chipek gyártóját is megtalálta az Apple. Az elülső részt valamelyest azért átformálhatja az, hogy az Apple javít a Face ID kamerarendszerén, így szerényebb érzékelősziget lóghat a mobilok megjelenítőjébe, mint eddig. És végül, de nem utolsó sorban, marad a remény, hogy az Apple végre elhozza az Apple Pencil támogatást az okostelefonjaiba is. 

Forrás: AppleRider/MacRumors

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése