Kukkants be Olaszország legújabb Apple Store-jába

Apple Hírek   |   2018.07.30 - 19:45   |   Írta: SzavaRicsi   |   2839
30. júl Kukkants be Olaszország legújabb Apple Store-jába

Elképesztő létesítményt álmodott meg Jony Ive és csapata.

Megnyílt az Apple legújabb boltja Milánóban, amely szintén az almás tech cég legfrissebb dizájnvonalát követi. Az olasz város leglátogatottabb sétálóutcáján épült üzlet az értékesítés mellett számos közösségi programnak nyújt majd helyet.

Semmi sem mutatja be pontosabban az Apple boltok és gyülekezőhelyekről elképzelt képünket, mint az Apple Piazza Liberty – vélekedett Angela Ahrendts, az Apple boltokért felelős alelnöke a megnyitó előtt. „Egy ilyen városban, amelynek gazdag történelme van a művészetben, szórakoztatásban és kreativitásban, megtisztelő számunkra, hogy kialakíthatunk egy helyet, ahol bárki tanulhat, alkothat, inspirálódhat és kapcsolatokat építhet.”

Fotográfiáról, filmkészítésről, zeneszerzésről, programozásról és dizájnról tartott óránkénti ingyenes előadások teszik majd színessé a programkatalógust, amelyek célja, hogy oktassák és inspirálják a helyi érdeklődőket. Szeptemberben egy különleges, teljes hónapos előadás-sorozat is indul, amelyben 21 helyi művész osztja majd meg a közönséggel a kreativitással kapcsolatos jövőképét.

Az, hogy Olaszország egyik történelmi piazzájában dolgozhatunk, egyben hatalmas felelősség és kiváló kihívás a számunkra - mondta Jony Ive, az Apple dizájnért felelős alelnöke. „Kombináltuk az olasz piazza két alapvető elemét, a vizet és a követ, amely az üveg bejárattal olyan hatást kelt, mintha az ületbe való belépéskor a vízesés elnyelné a látogatókat.”

A felszíni részből egy kőből és fémből épített lépcső vezet a lentebb található üzletrészhez, amelyben 230 kiképzett eladó áll az érdeklődők rendelkezésére, akik a világ különböző tájairól érkeztek a milánói Apple boltba.

 

 

Forrás: Apple/AppleRider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése