Hány felhasználóra számíthat az Apple Pay 2020-ban?

Apple Hírek   |   2018.07.31 - 07:48   |   Írta: Máté Gergő   |   3126
31. júl Hány felhasználóra számíthat az Apple Pay 2020-ban?

Egyre népszerűbbek a mobilfizetési szolgáltatások, így az Apple tábora is bővülhet.

A Juniper Research előrejelzése szerint az Apple Pay 2020-ra megszerezheti a mobiltárca felhasználók 50 százalékát. A riport készítésekor az alábbi mobiltárcákat vették figyelembe: Samsung Pay, Google Pay, Huawei Pay és a Fitbit Pay. A Juniper Research szerint 2020-ra az érintés nélküli fizetési megoldásokon keresztül 2 billió dollár cserél majd gazdát. A mobiltárca szektor ennek a 15 százalékát tudhatja majd magáénak. Mindez 450 millió felhasználót jelent, melyből 225 millió lehet az Apple Pay bázisa.

A legfrissebb jelentések szerint Lengyelországban, ahol nemrég debütált az Apple Pay, a szolgáltatás jóval gyorsabban terjed, mint például a konkurens Google Pay. Az almás vállalat folyamatosan növeli a programban résztvevő bankok listáját (azokban az országokban, ahol jelen van a szolgáltatás) és a pletykák szerint jövőre egy Apple-Pay márkájú bankkártya is megjelenhet.

Emellett az Apple Pay-re vonatkozó kedvezmények is egyre gyakoribbak a különböző kereskedelmi partnereknél. A mobiltárca üzletág viszont folyamatosan változik, ezért az előrejelzést nem vehetjük készpénznek. Könnyen előfordulhat, hogy 2020-ig újabb szereplők jelennek meg, akik képesek lesznek változtatni a trendeken.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése