Így segít az Apple a japán esőzés károsultjain

Apple Hírek   |   2018.07.27 - 18:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   1977
27. júl Így segít az Apple a japán esőzés károsultjain

Ingyen szervizprogramot hirdetnek az ázsiai szigetországban az esőzések miatt károsodott termékekre.

Különleges szervizprogramot hirdetett az Apple japánban, amelynek keretén belül ingyen javítják a heves esőzés okozta árvízben megrongálódott eszközöket. A cupertinói cég szeptemberig fogadja azokat a felhasználókat, akiknek az árvíz megrongálta valamilyen Apple készülékét. Kizárólag az Apple márkával fémjelzett eszközökre érvényes a különleges program, így a tartozékok és perifériák, beleértve a Beats füleseket, nem jogosultak az ingyenes szervizre. Ennek értelmében tehát a Mac, iPhone, iPad, iPod és Apple Watch termékek esetében igényelhető a javítás.

Az Apple felhívja rá a figyelmet, hogy csak a természeti katasztrófa miatt megrongálódott készülékekre érvényes az ajánlat, az ilyen készülékekkel jelentkezőknek pedig esetenként bizonyíthatniuk is kell, hogy a saját eszközüket vitték szervizre.

Önmagában a rengeteg beázott készülék miatt is feltorlódhatnak a szervizelésre váró eszközök az Apple-nél, de azt is hangsúlyozták, hogy az esőzés okozta árvizek és földcsuszamlások sok helyen a logisztikába is bezavartak, így nagyobb türelmet kérnek az ügyfelektől.

Forrás: AppleRider/AppleInsider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése