Megnyílt az első Apple Store Ausztriában – nekünk is jó hír!

Apple Hírek   |   2018.02.24 - 10:09   |   Írta: B Ádam   |   13520
24. feb Megnyílt az első Apple Store Ausztriában – nekünk is jó hír!

Ezentúl nem kell egészen Németországig utaznunk az igazi Apple Store hangulatért.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy február 24-én nyílik meg Ausztria első hivatalos Apple Store-ja, a Kärntner Straße 11 alatt, ez pedig immár hivatalosnak tekinthető, ugyanis szombat 9.30-kor kezdetét vette a hivatalos megnyitó. A Szent István-székesegyház és a Bécsi Állami Operaház között elhelyezkedő boltban 150 alkalmazott igyekszik kiszolgálni a vásárlókat, de emellett a világ egyéb részein is jelen lévő kreatív foglalkozások és szolgáltatások is várják az ide látogatókat.

„Alig várom, hogy csatlakozzunk Bécs nyüzsgő városához, amely kultúrában és történelemben oly gazdag keresztútja Európának.  Az Apple Kärntner Straße termékeivel, szolgáltatásaival és oktatási programjaival együtt a legjobbat hozza ki az Apple-ből. Örömmel vesszük bárkinek a csatlakozását, hogy megismerje és elengedje a kreativitását”

– mondta Angela Ahrendts, a cupertinói vállalat kiskereskedelmi alelnöke.

Az épület eredeti hagyatékát figyelembe véve a kétszintes boltba sarokbejárat által juthatunk be, a hatalmas ablakok pedig impozáns rálátást nyújtanak az üzlet belsejére, a nyilvános összejöveteleknél lévő hasznosságát nem is említve. A szakmailag igencsak képzett személyzet tagjai 44 nyelven beszélnek, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban részesítsék az ügyfeleket.

A látogatók a Today at Apple keretein belül a résztvevők professzionális szintű fotózást és videózást, dizájnt és képzőművészetet, zenét, valamint programozást tanulhatnak, akárcsak a világ összes Apple Store-jában. A környékről származó szakemberek tartják a kezdő, illetve akár haladó szintű programokat. A Kärntner Straße-n tartott rendezvényre az Apple honlapján, illetve az Apple Store appon keresztül lehet jelentkezni.

A programokat a közösség igényei maximális kielégítésének figyelembevételével tervezték, ideértve a pedagógusok és gyerekek számára összeállított speciális foglalkozásokat, például a szombatonkénti „Kids Hour” alkalmakat. A vállalkozók és alkalmazás-fejlesztők gyakorlati összejöveteleken képezhetik tovább magukat, valamint találkozhatnak az Apple-csapat tagjaival a jobban személyre szabott kiszolgálásért.

Azok az ügyfelek, akik egyszerűen csak kipróbálnák valamelyik Apple terméket, felfedezhetik az üzlet teljes készletét, és bármikor igénybe vehetik a személyzet segítségét, legyen szó egy iPhone, iPad, Apple Watch vagy Mac személyre szabott beállításáról, vagy bármi másról.

A bolt nyitása a magyar Apple-rajongóknak is remek hír, ezentúl nem kell egészen Németországig utazni az igazi Apple Store hangulatért – Budapestről autóval nagyjából két és fél óra alatt lehet eljutni a bécsi üzletig.

Forrás: Apple/Applerider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése