A vártnál hamarabb megjelenik az Apple AirPower töltőpad

Almás Pletykák   |   2018.02.23 - 21:21   |   Írta: Máté Gergő   |   4841
23. feb A vártnál hamarabb megjelenik az Apple AirPower töltőpad

Az iPhone X-el beköszöntött a sokoldalú vezeték nélküli töltés korszaka. Ezt bővítheti tovább az Apple saját töltőpadja.

A több szempontból is nagyszerű iPhone X egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a régóta várt vezeték nélküli töltést is meghozta az Apple készülékek számára. Persze ebben nincs egyedül: az iPhone X-hez hasonlóan az iPhone 8 és az Apple Watch is képes kihasználni a Qi vezeték nélküli töltési technológiát. Ez azt jelenti, hogy az említett eszközöket feltölthetjük a már létező töltőpadokon. Most azonban az Apple végre elkészítette a sajátját.

"Bemutatjuk az AirPower töltőpadot. A vezetékmentes töltéshez a töltőpadon bárhová leteheted az iPhone-t, az Apple Watchot vagy az AirPods fülhallgatót" - áll az Apple hivatalos weboldalán.

Az AirPower töltőpad képes együttműködni az iPhone X és Apple Watch készülékekkel, valamint az AirPods-szal is. Azok számára, akik több Apple terméket is birtokolnak nagyszerű vétel lehet egy ilyen töltőpad. Az egyetlen probléma az, hogy nem tudjuk a pontos megjelenési dátumát.

Az almás vállalat egyelőre nem közölt hivatalos megjelenési dátumot, azonban a The Apple Post ma megjelent cikke szerint a Best Buy egy meg nem nevezett dolgozója szerint az AirPower március végén kerülhet a boltokba. Ezzel egy időben érkezhet az AirPods vezeténélküli töltőtokja is.

A Best Buy-nál dolgozó forrás szerint ők az első naptól kezdve árusítani fogják az AirPower-t online és az üzleteikben egyaránt. Továbbá azt is közölte, hogy az AirPods vezeték nélküli töltőtokját csak új AirPods vásárlása esetén lehet majd beszerezni. Így nagyon valószínű, hogy kizárólag az Apple-nél lehet majd önmagában megvásárolni a töltőtokot. 

Ennél pontosabb megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezünk, és ezt a pletykát is érdemes fenntartásokkal kezelni.

Forrás: SlashGear

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése