Apple Store nyílik Bécsben!

Apple Hírek   |   2018.02.01 - 20:31   |   Írta: N Marcell   |   4688
01. feb Apple Store nyílik Bécsben!

Ez lesz a Magyarországhoz legközelebb eső hivatalos Apple bolt.

A spekulációk igaznak bizonyultak: február 24-én nyílik meg Ausztria első hivatalos Apple Store-ja, a Kärntner Straße 11 alatt. Kereken 100 alkalmazott dolgozik majd a boltban, ami iPhone-oknak, iPadeknek, Maceknek és sok egyéb Apple terméknek ad majd otthont. Egyelőre intenzíven folyik a munkaerő betanítása, hogy a nyitás során minden simán mehessen. A tervek szerint nem lesz olyan kérdés és probléma, amire a személyzet ne tudná a megoldást. Ezen felül számos ajánlat, és a “Today at Apple” program (lásd lentebb) is helyet kap majd az üzletben. 

 

Dizájn

Bár a környezetéből nem rí ki, a magyar kivitelezők segítségével épített bolt belülről rendkívül modern kialakítással rendelkezik. A teljes termékpaletta és a kiegészítők széles választéka lesz felvonultatva a világon 501-edik, magnóliafákkal szegélyezett Apple Store-jában. 

 

“Today at Apple”

A Today at Apple keretein belül a résztvevők professzionális szintű fotózást és videózást, dizájnt és képzőművészetet, zenét, valamint programozást tanulhatnak a világ összes Apple Store-jában. A környékről származó szakemberek tartják a kezdő, illetve akár haladó szintű programokat. A Kärntner Straße-n tartott rendezvényre az Apple honlapján, illetve az Apple Store appon keresztül lehet jelentkezni.

 

 

A bolt nyitása a magyar Apple-rajongóknak is remek hír, ugyanis ezentúl nem kell egészen Németországig utazni az igazi Apple Store hangulatért - budapestről autóval nagyjából két és fél óra alatt lehet eljutni a bécsi boltig. Sőt, az Apple Store-ok lassú, de biztos terjedése felveti a kérdést: mikor kapjuk meg mi az Apple vásárlási élményt? 

Forrás: AppleRider/oe24

Képek: oe24/Getty Images for Apple (Stefan Fuertbauer)

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése