Az új campus befejezését jelzi, hogy az Apple 1993 óta először változtatott címet

Apple Hírek   |   2018.02.18 - 11:42   |   Írta: Máté Gergő   |   3628
18. feb Az új campus befejezését jelzi, hogy az Apple 1993 óta először változtatott címet

A kedden megrendezett részvényesek éves gyűlésén az Apple bejelentette, hogy a vállalati címét áthelyezi a One Apple Park Way-re.

Nemrég az Apple hivatalos címe a One Infinite Loop volt Cupertino-ban, annak ellenére, hogy az almás vállalat dolgozói folyamatosan átköltöztek az Apple Park-ba. Végül az Apple is frissítette a címét február 16-án.

Ez a lépés ugyan nem érinti az ügyfeleket, de a vállalat dolgozói számára (akik azóta dolgoznak az Apple Park-ban, amióta az csupán az üres irodaházak és parkolók gyűjteménye) mégis egy szimbolikus lépés, ami azt jelzi, hogy a komplexum és a projekt lassan befejeződik. Továbbá hosszú idő óta ez az első címváltoztatása az Apple-nek: utoljára 1993-ban történt ilyen, amikor az Infinite Loop campus befejeződött.

Az 5 milliárd dollár költségű Apple Park 12.000 munkavállalót képes befogadni, rendelkezik egy vállalati színházzal, fitnesz központtal, egy központtal a látogatók számára (tehát az Apple fanok is felkereshetik a komplexumot).

 

 

A Foster + Partners nevű építőipari cég 2010 óta dolgozik a komplexum tervezésén és megalkotásán és ez az utolsó nagy projekt, amely még Steve Jobs igazgatósága alatt kezdődött. Tavaly szeptemberben az Apple megtartotta első termékbemutatóját a róla elnevezett Steve Jobs Theater-ben.

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkek: 

MentésMentés


Kommentek megjelenítése