100-ból 99-en szeretik az iPhone X-et

Apple Hírek   |   2018.02.14 - 12:00   |   Írta: L Ferenc   |   2766
14. feb 100-ból 99-en szeretik az iPhone X-et

Az Apple első embere szerint a cég aktuális csúcsmobiljáért egyszerűen rajonganak a felhasználók.

Az Apple 2018-as részvényesi találkozóját az Apple Parkban, a Steve Jobs Theaterben tartották. A rendezvényen számos kérdést intéztek a cég vezetőjéhez, Tim Cookhoz, aki természetesen készségesen válaszolt is azokra. Az iPhone X népszerűségével kapcsolatos egyik kérdésre a cégvezér azt válaszolta, hogy az iPhone X-et használók 99 százalékos elégedettséget mutatnak, vagyis elmondható, hogy 100-ból 99 felhasználó rajong az új készülékéért. 

Cook elmondta továbbá, hogy az Apple Pay egyelőre nem lett olyan népszerű fizetési eszköz, mint amiben az Apple korábban reménykedett. Emberünk szerint az Apple Pay térnyerésében komoly szerepe lehet a felszálló ágban lévő Apple Watchnak. Utóbbi okosórából az elmúlt év utolsó negyedévében világszerte mintegy 8 millió példány talált gazdára, ami új rekordot jelent a viselhető kütyük piacán. Cook kiemelte, hogy immár az Apple a világ legnagyobb óragyártója, vagyis három rövid év alatt megelőzte azon gyártókat, akik adott esetben már több mint 100 éve képviseltetik magukat az iparágban. 

A cégvezér ezenkívül arról is beszélt, hogy az Apple 2017-ben tizenkilenc vállalatot vásárolt fel. Érdekesség, hogy ezek közül kilenc mibenléte egyelőre ismeretlen.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése