Márciusban érkezhet az első új Apple termék a DigiTimes szerint

Almás Pletykák   |   2018.02.06 - 21:23   |   Írta: Máté Gergő   |   2410
06. feb Márciusban érkezhet az első új Apple termék a DigiTimes szerint

A tajvani DigiTimes szerint a beszállítók készen állnak az új vagy megnövekedett gyártási igényekre az új generációs iPad, MacBoook és Apple Watch készülékekhez.

Ellentétben néhány tajvani beszállítóval, melyeknek problémáik voltak az iPhone X gyártása során, a Career Technology, az E&R Engineering, a ShunSin Technology és a Superior Plating Technology (SPT) készen áll a következő generációs iPad, MacBook és Apple Watch modellek ellátására 2018-ban.

"Ezek a gyártók a legújabb technológiával rendelkeznek, vagy újonnan kerültek be az Apple fogyasztói eszközeinek ellátására. Ezek közül az SPT, amely gyöngyházfényes nikkelfeldolgozó technológiával büszkélkedik, készen áll arra, hogy jelentős mennyiségű megrendeléseket kapjon az Apple-től, ez pedig magában foglalja az új generációs iPhone, iPad és MacBook készülékek adaptereit elkészítő technológiát az új generációs iPhone, iPad és MacBook készülékekhez, amelyek 2018 márciusában debütálnak."

Ha a tavalyi megjelenésekhez igazodnak idén, akkor a következő módon számolhatunk: 2017-ben az almás vállalat bemutatta az olcsóbb 9.7 hüvelykes iPad-et márciusban, majd a RED változatot az iPhone 8-ből és az iPhone 7 Plus-ból, és a 32 GB-os és 128 GB-os verziót az iPhone SE-ből.

A DigiTimes híreit érdemes fenntartásokkal kezelni, tavaly áprilisra például egy 10.5 hüvelykes iPad Pro-t jósoltak, amely sosem jelent meg.

Ha azonban a DigiTimes cikke precíz, akkor elsőként az iPad termékvonal frissülhet. Valószínűbb azonban, hogy új iPhone és Apple Watch készülék csak szeptemberben fog megjelenni. Ráadásul az Apple utoljára 2015-ben adott ki MacBook-ot márciusban: ekkor jelent meg a 13 hüvelykes MacBook Pro.

Azonban lehetséges, hogy a második generációs iPhone SE márciusban fog megjelenni, hiszen két éve jelent meg az első modell, de a KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo szerint erre kevés az esély.

Forrás: AppleRider/MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése