Így tölthetitek le az iOS 11.3 nyílt bétáját

Apple Hírek   |   2018.01.27 - 18:40   |   Írta: N Marcell   |   10446
27. jan Így tölthetitek le az iOS 11.3 nyílt bétáját

iPhone 6 és 6s tulajoknak különösen ajánlott.

Miután az Apple betekintést engedett az iOS 11.3 rejtelmeibe, kiadta először a fejlesztői, végül a nyílt bétát is. Az újdonságokon felül (iCloudba menthető üzenetek, új Animojik, fejlesztett ARKit) van még egy dolog, amiért megérheti a letölteni a frissítést: a régebbi akkumulátorral rendelkező eszközök renkívüli módon felgyorsulnak miatta. Főleg az iPhone 6 és 6s tulajdonosoknak lesz nagy a váltás, ugyanis telefonjuk akár 60%-kal is fürgébb lehet. Sokak szerint az Apple a bétában nemes egyszerűséggel kikapcsolta az akkumulátorok miatti teljesítményscökkentést, így tesztelve, mennyire zavarják a felhasználnókat az esetleges leállások. A ki-be kapcsolás lehetőségét egyelőre nem implementálták; egy jöbőbeli frissítés minden bizonnyal elhozza majd a funkciót. 

Az iOS 11.3 nyílt bétájának telepítése

Fontos: a béta szoftver a tesztelés érdekében jön létre, így szinte biztos, hogy hibák vannak benne. Jobb esetben csak szembejön pár kisebb-nagyobb bug, de rosszabb esetben akár adatok károsulhatnak vagy veszhetnek el. Sem az Apple, sem a HasználtAlma nem vállal felelősségeket az esetleges károkért. 

  1. Készítsetek biztonsági mentést a telefonról! Ha beüt a baj, igencsak kellemetlen a nulláról újrakezdeni a képek és kontaktok gyűjtögetését. 
  2. Látogassátok meg a publikus béta weboldalát. 
  3. Jelentkezzetek be az AppleID fiókotokkal. 
  4. Keressétek meg és válasszátok ki az “Enroll your devices” linket. 
  5. Töltsétek le a frissítést.
  6. A Beállításokon belül, a profil tab alatt nyomjatok a Telepítésre. Fogadjátok el a következő oldalakat. 
  7. Indítsátok újra az iPhone-t.
  8. Ismét nyissátok meg a Beállításokat, ott az Általános fület, végül a Szoftverfrissítést.
  9. Telepítsétek az iOS 11.3-at.

Ha meggondolnátok magatokat, és mégsem szeretnétek a béta szoftverrel használni a telefont, böngésszétek át ezt az anyagot: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése

Kapcsolódó cikkek: 

 


Kommentek megjelenítése