Megérkezett az Apple „Carpool Karaoke” TV show-ja

Apple Hírek   |   2017.08.11 - 11:55   |   Írta: N Marcell   |   1707
11. aug Megérkezett az Apple „Carpool Karaoke” TV show-ja

Zenerajongók: irány az Apple Music!

Az Apple második önálló TV-műsora, a „Carpool Karaoke: The Series” mostantól megtalálható az Apple Music katalógusaiban, és szabadon nézhető minden előfizető által. Íme egy rövid ízelítő, mire számíthatnak azok, akik tesznek vele egy próbát.

"Az első epizódban a sorozatot híressé tevő James Corden szerepel, Will Smith-szel karöltve. A kezdéskor a „Getting Jiggy Wit It”-et adják elő, végül egy teljes zenekar csatlakozik hozzájuk. Később átbeszélik a szám történetét, valamint elénekelnek több híres Smith számot, köztük a legendás „Kalinforniába jöttem” (The Fresh Prince of Bel Air) főcímdalt. "

 

 

A James Corden, Ben Winston és Eric Pankowski által rendezett sorozat további részei minden kedden jelennek majd meg az Apple Music kínálatában. Minden epizód más és más házigazdát és vendégeket fog szerepeltetni – mindegyikük befutott híresség. A részek hossza a tartalomtól függően változik. A résztvevők között mind-mind megtalálható lesz majd: (a korábban említett Corden és Smith mellett) Miley és a teljes Cyrus família; Shakira és Trevor Noah; a Trónok harca sztárjai, Sophie Turner és Maisie Williams; Queen Latifah és Jada Pinkett Smith; John Legend, Alicia Keys és Taraji P. Henson; Lebron James és még sok más, ismert személyiség.

Ráadásul nemrég befutott az John Legend-Alicia Keys párost, valamint a Metallicát szerepeltető epizódok trailere is.

 

Forrás: AppleRider/Macrumors

Kapcsolódó cikkek: 

MentésMentés


Kommentek megjelenítése