WWDC 2017: Érkezik az új iPad és a Siri-hangszóró?

Apple Hírek   |   2017.05.15 - 22:13   |   Írta: N Marcell   |   2058
15. máj WWDC 2017: Érkezik az új iPad és a Siri-hangszóró?

A legfrissebb OS rendszerek is befutnak a következő hónapban.

Bár a június ötödikén elrajtoló WWDC konferencia főleg a legújabb szoftverekről fog szólni, a KGI híres-neves elemzője, Ming-Chi Kuo szerint két vadonatúj eszköz mutatkozik majd be a rendezvényen. Állítása alapján több mint 50% arra az esély, hogy feltűnik a Siri-vezérelt hangszóró - sőt, szinte biztos, hogy az átdolgozott 10.5-hüvelykes iPadre is vethetünk majd egy-két pillantást.

A pletykák szerint a hangszóró a lehető legmagasabb hangminőséget fogja képviselni, viszont drágább lesz a konkurens Amazon Echo-nál. Egyesek szerint valamiféle érintőképernyő is található lesz rajta, a kezelés megkönnyítésének érdekében.

Az új iPad pedig valószínűsíthetően a 9.7-hüvelykes iPad Próval fog hasonlóságokat felmutatni. Ha minden igaz, itt is az iPhone 8-tól elvárt vékony keretes  dizájn tűnik majd fel.

Természetesen az is vitathatatlan, hogy a WWDC-n debütálnak majd a legfrissebb operációs rendszerek: az iOS 11, a macOS 10.13, a tvOS 11 és a watchOS 4 – az összes platformra érkezik majd újítás. Az eseményeket az Apple hivatalos oldalán is követhetjük majd.

Forrás: AppleRider/9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek:

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése