Szokatlan elrendezésben érkezhet a következő iPhone három kamerája

Almás Pletykák   |   2019.03.29 - 13:10   |   Írta: SzavaRicsi   |   2353
29. márc Szokatlan elrendezésben érkezhet a következő iPhone három kamerája

Érdekes elrendezést képzelt el az Apple, ha valóban így néz majd ki az új iPhone.

Három kamera, háromszög elrendezésben. Ezt mutatja az egyik legújabb lehetséges kiszivárgott fotó az új iPhone-ról. Nem kell túl sokat képzelni, hisz csak az okosmobil hátlapjának 3D-s terve került fel nemrég a kínai Weibóra, de ez éppen elég ahhoz, hogy leszűrjünk néhány következtetést.

A Cult of Mac amerikai szaklap hitelesnek ítéli a fotót, de mégse vegyük száz százalékra, hogy így néz majd ki az új iPhone hátlapja. Mindenesetre, ha valódi a kép, akkor az eddigi pletykákhoz híven három kamerával érkezik majd a következő iPhone, amelyek nem egy vonalban, hanem háromszög alakban helyezkednek majd el. Az eddigi két lencséhez szegülő harmadik versenyző bizonyára egy ultraszéles látószögű kamera lesz, ugyanúgy, mint a Samsung és a Huawei legújabb csúcsmobiljainál.

Nemrég az OnLeaks is ugyanígy képzelte el a következő iPhone-t, vagyis már két forrásnál láthattuk a különleges elrendezést. Mindenesetre, ha valóban így mutatják be az iPhone 11-et, annak bizonyára megvan az oka. Vélhetően az optikák így jobban dolgozhatnak együtt, és ez lehet az Apple indítéka a háromszögre.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése