Friss tervrajzok és renderképek a 2018-as iPhone termékcsaládról

Almás Pletykák   |   2018.06.03 - 09:51   |   Írta: Máté Gergő   |   5378
03. jún Friss tervrajzok és renderképek a 2018-as iPhone termékcsaládról

Az orosz Wylsa.com weboldalon új képeket és tervrajzokat tettek közzé a 2018 őszén megjelenő iPhone-okról.

Ezek a képek jól szemléltetik az új modellek közötti különbségeket. Az említett weboldal által közzétett két tervrajz közül az egyiken a 6,5 hüvelykes OLED kijelzős "iPhone X Plus" látható, amely a pletykák szerint dupla kamerával fog rendelkezni, a másik tervrajzon pedig az új 6,1 hüvelykes iPhone látható, melynek az alacsonyabb árazás miatt csak LCD kijelzője és hagyományos (szimpla) kamerája lesz.

A 6,1 hüvelykes iPhone tervrajza.

A tervrajz szerint (amely egy tokgyártótól származik) a nagyobbik iPhone méretei a következők: szélessége 77,41 mm, magassága 157,53 mm, mélysége pedig 7,68 mm. A 6,1 hüvelykes iPhone 75,72 mm széles, 150,91 mm magas, a mélysége pedig 8,32 mm.

A 6,5 hüvelykes iPhone tervrajza.

Sajnos egyelőre nem osztottak meg képeket a második generációs, 5,8 hüvelykes OLED kijelzős iPhone-ról, de a pletykák szerint a méreteiben megegyezik az iPhone X méreteivel: 70,9 mm széles, 143,6 mm magas a mélysége pedig 7,7 mm lesz.

A renderképek jól tükrözik azokat a funkciókat, amelyekkel a pletykák szerint az új iPhone készülékek rendelkezni fognak. Mindhárom készüléknek teljes előlapot kitöltő Multi-Touch kijelzője lesz az iPhone X modellnél megismert kávával és TrueDepth kamera rendszerrel a Face ID azonosításhoz, amely lehetővé teszi, hogy az Apple teljesen lecserélje (kihagyja) a Touch ID ujjlenyomat olvasó szenzort.

A második generációs iPhone X és iPhone X Plus OLED kijelzős lesz és dupla kamera rendszert fognak kapni, míg a közepes méretű olcsóbb iPhone csak szimpla kamerát és LCD kijelzőt kaphat az alacsonyabb árazás miatt. A pletykák szerint ez a készülék 7-800 dollárba fog kerülni, míg az OLED kijelzős társai 1000 dollár fölötti árcímkével fognak megjelenni. Annak ellenére, hogy a 6,1 hüvelykes iPhone nem kapja meg a legújabb OLED technológiát, az LCD kijelzője valószínűleg átlagon felüli lesz az MLCD+ kijelző technológia és az új üveg fedőréteg szenzor miatt. A KGI elemzője, Ming-Chi Kuo szerint az új technológia miatt a hagyományos 3D Touch nem lesz elérhető ezen a készüléken, de ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy az Apple egy másfajta eljárással mégis elérhetővé teszi a funkciót.

A 6,1 hüvelykes iPhone és a 6,5 hüvelykes iPhone renderképe.

Forrás: AppleRider/MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése