Már a Pandorában is előfizethetünk családi csomagra

Alkalmazások - Játékok   |   2018.05.28 - 19:29   |   Írta: Máté Gergő   |   2535
28. máj Már a Pandorában is előfizethetünk családi csomagra

A Spotify, az Apple Music és a Pandora családi csomjának havidíja is 15 dollár lesz.

A Pandora Premium Family - amely a Pandora Premium teljes funkcióját kínálja egyidejűleg hat különálló Pandora fiókhoz - 14,99 dolláros áron lesz elérhető. Minden Premium Family tag teljes hozzáférést kap a Pandora Premium szolgáltatáshoz, de saját (különálló) számlájuk lesz. A tagoknak tehát nem kell egymással megosztaniuk a zenéiket, ha nem akarják.

A vállalat közleménye szerint a szolgáltatásnak lesz egy extra funkciója is: lehetővé teszi, hogy a tagok belekóstoljanak egymás (valószínűleg igencsak szerteágazó) zenei ízlésébe. 

"Továbbá (a tagok) exkluzív hozzáférést kapnak az 'Our Soundtrack' funkcióhoz, ami egy rendszeresen frissített lejátszási lista a család számára és egyesíti az egyes emberek zenei ízlését" - nyilatkozta a Pandora szóvivője.

Az előfizetést a Subscription menüpontban is meghosszabbíthatjuk a "Settings" főmenüben. Ha viszont az iTunes vagy egyéb applikáció áruházon keresztül szeretnénk meghosszabbítani az előfizetésünket, akkor elsőként vissza kell mondanunk a meglévő előfizetést, hogy a Pandora Premium Family csomagra válthassunk.

A zeneszolgáltatók közül az Apple Music volt az első, amely családi csomagot kínált, ezt pedig a Spotify családi csomagja követte két éve.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése