13. máj Minden, amit eddig tudunk az iPhone SE2-ről

Minden, amit eddig tudunk az iPhone SE2-ről

Almás Pletykák           2018.05.13 - 21:25           Írta: SzavaRicsi           6208

A három legvalószínűbb irány az iPhone SE frissítésével kapcsolatban.

Mostanra szinte biztosra vehető, hogy az Apple frissíti az iPhone SE-t. Az elmúlt hónapok pletykái azonban nem tisztázták azt az irányt, amerre a cupertinóiak indulni készülnek az okostelefonnal, sőt. Eddig három lehetőség körvonalazódott: a belső frissítés, az üveghátlapos SE és a széltől szélig nyúló kijelzős változat.

A KGI Securities megbízható elemzője és az Apple pletykák jól ismert alakja, Ming-Chi Kuo szerint a pénztárcabarátabb SE-ben nem számíthatunk idén olyan „luxusra”, mint a vezeték nélküli töltés. A KGI elmondása szerint az SE2 érkezésében sem bízik teljes mértékben, de ha megvalósul az idei megjelenés, akkor csupán a belső komponenseken változtathat az Apple. Képbe kerülhet az A10-es processzor, amely sokkal felkészültebb az iOS 12 futtatására, mint a most az SE-ben használt A9-es.

Kínából érkeztek a múlt hónapban azok a képek, amelyek a legerősebb alátámasztást nyújtják ennek az eshetőségnek. Az egyik helyi közösségi médiára feltöltött fotókon egy üveghátlapos SE látható, 3,5 m-es jackkel az alján. Az üveghátlap és így a vezeték nélküli töltés érkezését több forrás is igazolta, de a jackről megoszlanak a vélemények. Vannak akik szerint ebben az esetben marad a 3,5 mm-es aljzat és vannak akik szerint nem.

Ez az elmúlt néhány nap legfelkapottabb forgatókönyve, hiszen alig néhány napja, hogy az Olixar tokgyártó kínai gyárak forrásaira hivatkozva megerősítette a pletykát. Ezen spekulációk alapján egy éltél élig nyúló kijelzővel érkezik majd a már jól ismert SE háza. Az iPhone X-ből ismert notch is megjelenik – igaz, ezúttal csak feleakkora lesz. Ebben az esetben a mobil feloldásának módját övezik kérdések, hiszen a kisebb felső sávban aligha férnének el a FaceID-hoz szükséges hardverek, az iPhone X-szerű előlapnál pedig nincs a TouchID-nak otthont nyújtó főgomb sem.

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások

Több Apple hír
24. máj

Erre készül az Apple a saját önvezető rendszerével

Tech Hírek

Saját autót már nem, de saját önvezető rendszert továbbra is fejleszt az Apple.

Bővebben

23. máj

Szorul a hurok Zuckerberg nyaka körül

Tech Hírek

A Facebook vezérigazgatója már az Európai Parlament által feltett kérdésekre sem tud egyenes válaszokat adni.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben