15. ápr A piros iPhone X, amibe azonnal szerelmes leszel

A piros iPhone X, amibe azonnal szerelmes leszel

Almás Pletykák           2018.04.15 - 19:58           Írta: N Marcell           3259

Lélegzetelállító ez a koncepció.

A héten mutatkozott be a PRODUCT (RED) iPhone 8 és 8 Plus, és miután a rajongók abbahagyták az ujjongást a fekete előlap miatt, egyből felütötte a fejét a kérdés: hol a piros iPhone X? Nos, azt nem tudjuk, miért nem készült el, de azt megmutatjuk, milyen lenne. 

 

 

A fekete előlap tökéletes kontrasztban áll a mélyvörös hátlappal. Őszintén szólva fáj a szívünk a videó nézése közben - Apple, miért nem kaphattuk meg? 

Azonban még nincs minden remény veszve, hiszen van rá esély, hogy az esetleges arany iPhone X mellett a piros is napvilágot lát. Persze, logikusabb lett volna az iPhone 8-cal karöltve piacra dobni, de így is komoly eladásnövekedést jelenthet, ha csökkennének az iPhone X által produkált számok. Legrosszabb esetben a jövőre érkező piros iPhone-felhozatallal együtt kapjuk meg (már ha lesz ilyen). 

Ti hogy gondoljátok? Egyből lecsapnátok a piros iPhone X-re, vagy csak akkor lettetek volna hajlandóak, ha nem kell külön várni rá? Esetleg egyáltalán nem hoz lázba a színkombináció? Szavazzatok a cikk alatt!


 

Forrás: AppleRider9to5mac

Videó forrása: Youtube - Concept Creator

Kapcsolódó cikkek: 

 
Hozzászólások

Több Apple hír
19. aug

Megerősítette az Apple, hogy nem lopott személyes adatokat az Ausztrál tinédzser

Tech Hírek

A 16 éves melbourne-i diák sok bonyodalmat okozott azzal, hogy több alkalommal is meghackelte az Apple belső szervereit.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben