Bővebben a PRODUCT(RED) iPhone-okról

Apple Hírek   |   2018.04.10 - 15:15   |   Írta: SzavaRicsi   |   4185
10. ápr Bővebben a PRODUCT(RED) iPhone-okról

Már a legújabb iPhone-okkal is támogathatjuk a HIV és AIDS elleni küzdelmet.

Az Apple bemutatta az iPhone 8 és 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition készülékeket, azaz a legfrissebb almás okostelefon vörösbe öltöztetett változatait. A speciális készülékeken csak az előlap és az almás logó tartotta meg eredeti színét. A mobilok többi része teljes vörös borítást kapott. A különleges iPhone-ok már ma előrendelhetők lesznek néhány országban, 13-án pedig már az Apple üzleteibe is megérkeznek a különleges mobilok.

Az Apple emellett az iPhone X-hez is hozott egy kis érdekességet, igaz, ebben az esetben nem a külső szín változott. A mobilos zászlóshajójukhoz a (PRODUCT)RED iPhone X Leather Foliót, vagyis egy egyedi bőrtokot mutattak be a cupertinóiak. Az „európai bőrből készült” tok az Apple szerint „luxus külsőt és érzést” biztosít a jubileumi készüléknek.

A (PRODUCT)RED termékekből befolyt összeg egy része közvetlenül a (RED) szervezethez kerül, amely HIV és AIDS tanácsadással, kezeléssel és megelőzéssel foglalkozik. Az Apple már több mint 160 millió dollárt adományozott erre a célra a vörös termékes programon keresztül.

„Ez a különleges (PRODUCT)RED iPhone a fekete és a vörös lenyűgöző színkombinációja mellett azt a lehetőséget is felajánlja a vásárlóknak, hogy részt vegyenek a HIV és AIDS terjedésével szembeni küzdelemben” – mondta Greg Joswiak, az Apple termék marketingért felelős alelnöke. „Büszkék vagyunk rá, hogy támogathatjuk a (RED)-et ezzel az impozáns iPhone-nal, és reméljük, hogy a vásárlóink is olyan különlegesnek érzik ezt, mint mi.”

„A mai bejelentés további bizonyítékként szolgál az Apple vezető szerepére és elkötelezettségére az AIDS elleni küzdelemben” – mondta Deborah Dugan, a (RED) vezérigazgatója. „Az Apple által adományozott 160 millió dollár 800 millió napra elegendő ARV gyógyszert jelent, amely megelőzi, hogy a csecsemőket az anyjuk fertőzzék meg a vírussal. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy az Apple a mi célunkra áldoz, és alig várjuk, hogy lássuk, ahogyan a vásárlók életre keltik a küldetésünket az iPhone 8 és 8 Plus (PRODUCT)RED-ek vásárlásával.”

A vörös köpenybe bújtatott iPhone készülékek ma, a készülék alapárán lesznek rendelhetők, és az általuk kiválasztott üzletekben is hozzájuk lehet majd jutni. A magyarok számára csak az online rendelés lehetősége áll fenn.

Az iPhone X-hez elérhető új, speciális tok 99 dollárért lesz megrendelhető az Apple weboldalán. 

iPhone 8 és 8 Plus árak és vásárlás

Forrás: AppleRider / Apple

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése