12. feb Csupa-kijelzős kínai csúcsmobil támad az iPhone X-re

Csupa-kijelzős kínai csúcsmobil támad az iPhone X-re

Almás pletykák           2018.02.12 - 11:03           Írta: L Ferenc           5830

Érkezőben a Xiaomi vadonatúj flagship kategóriás okostelefonja, a Mi Mix 2s.

Az iPhone X-et sokan elsősorban amiatt szeretik, mert OLED kijelzője körül szupervékony kávák kaptak helyet. Nem ez volt azonban a világ első, szinte káva nélküli okostelefonja, hiszen a Xiaomi már 2016 őszén előrukkolt egy ilyen készülékkel, a Mi Mix-szel. Tavaly ősszel aztán kijött a Mi Mix 2 nevezetű utódmodell, a február végi MWC-n pedig jó eséllyel be fog mutatkozni a még újabb Mi Mix 2s.

Pletykák szerint a kerámia borítású újdonság előlapját egy 5,99 colos képátlójú, minden korábbinál vékonyabb kávás érintőkijelző uralja. A motorháztető alatt a Qualcomm legújabb és legnagyobb tudású Snapdragon 845-ös chipsete található, mely elsősorban nyolc darab processzormagjáról, illetve szélsebes Adreno 630-as grafikusgyorsítójáról ismerszik meg. 

A kijelzőbe rejtett ujjlenyomatszenzor mellett említést érdemel még többek közt a 8 GB RAM, a 256 GB flashmemória, illetve az optikai zoomot biztosító két darab hátoldali 12 megapixeles kamera. A várható ár egyelőre ismeretlen.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások

Több Apple hír
23. feb

Ilyen sem volt még: zsugorodott az okostelefon-piac

Tech Hírek

Minden jel arra mutat, hogy a piac mostanra már teljesen telítődött, egyszerűen nem lehet eladni a korábbiaknál több mobilt.

Bővebben

22. feb

Kiváló 4G-vel büszkélkedhet Magyarország

Tech Hírek

Hazánkban remek lefedettségű és igen korrekt sebességű LTE szolgáltatások érhetőek el.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben