Woznak nem lesz iPhone X-je

Almás Pletykák   |   2017.10.25 - 23:32   |   Írta: Pausch Rita   |   7061
25. okt Woznak nem lesz iPhone X-je

Ez durva: Az Apple egykori társalapítója nem bízik a legújabb fejlesztésben?

Tömegek várnak remegve a legújabb csúcs iPhone megjelenésére, de az Apple társalapító szőrmókja, Steve Wozniak nincs köztük. Legalábbis egyelőre nincs.

A CNBC-nek tett nyilatkozatában azt állította, idén először nem cseréli le az iPhone-ját a legelső pillanatban, amikor az új készülék elérhető.

Inkább várok és figyelek… Valamiért az iPhone X lesz az első iPhone, amire nem váltok az első napon. Viszont a feleségem igen, úgyhogy elég közel leszek ahhoz, hogy lássam.

Woz jelenleg egy iPhone 8-at használ, bár az igazat megvallva attól sincs elájulva.

Elégedett vagyok az iPhone 8-cal, ami nekem úgy tűnik, ugyanaz, mint az iPhone 7, ami ugyanaz, mint az iPhone 6.

Az egykori Apple alapító kifejezte a kételyeit is, hogy a Face ID valóban úgy működik-e majd, ahogy kellene neki, bár ezt sem indokolta meg. Az almás szőrmók ugyanakkor azt is elmesélte, hogy újabban a telefonoknál sokkal jobban érdeklődik például az elektromos autók iránt.

Mindez persze cseppet sem meglepő, hiszen az évek során Wozniak mindig nyíltan vállalta a véleményét és egyáltalán nem félt soha előzetes kételyeinek, illetve kritikáinak hangot adni. Az viszont most tényleg elég érdekes, hogy pont ezt a telefont ő maga ki sem próbálja. Talán a felesége készüléke majd meggyőzi. Vagy épp, hogy nem. Ki fog derülni.

Hát, legalább eggyel kevesebb ember áll majd sorban, hogy rátegye a mancsát az eddigi legdrágább iPhone készülékre. Bár az Apple hivatalos közleményben jelentette ki, hogy még a boltok polcaira is jut majd a készletből. Ám egy újabb jelentés viszont arról számolt be, hogy mindösszesen 20 millió darab telefon áll majd készen a vállalatnak az előrendelők kielégítésére és a nyitó hétvégére. A további ellátmány pedig idén már igen gyér lesz. Állítólag.

Forrás: CNBC

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése