Pillanatok alatt elkapkodhatják az iPhone X-et

Apple Hírek   |   2017.10.24 - 20:46   |   Írta: B Ádam   |   2440
24. okt Pillanatok alatt elkapkodhatják az iPhone X-et

Az Apple kedden hivatalos közleményben jelentette be, hogy az iPhone X már a megjelenésének a napján megvásárolható lesz az üzletekbe ellátogató vásárlóknak.

Az említett napon – november 3., péntek – több mint 55 országban (ezek listáját itt tekintheti meg – Magyarország természetesen köztük van) lesz beszerezhető a boltokból a készülék, amelynek előzetes megrendeléseit ugyanekkortól kezdik el kiszállítani a cupertinóiak (az előrendeléseket október 27-től lehet intézni).

A KGI Securities elemzői azzal számolnak, hogy a piaci start időpontjára a legjobb esetben is csak mintegy 3 millió iPhone X fog elkészülni, de elképzelhető, hogy csak 2 millió ilyen telefont sikerül legyártani addigra. 

Az Apple abban bízik, hogy novemberben gyorsan fel lehet majd futtatni az iPhone X gyártását. Elemzők szerint idén 25-30 millió ilyen telefon kerülhet forgalomba, ami elmarad a korábbi jelentésekben szereplő mintegy 30-35 milliós mennyiségtől. Az mindenesetre jól kivehető az előrejelzésekből, hogy akár napok alatt elfogyhat az iPhone X készlete, mivel a gyártás nem elég tempós, de az érdeklődés szokás szerint óriási az új csúcstelefon megjelenése előtt.

 

 

Forrás: Applerider

Kapcsolódó cikkek:

​iPhone 8 Árak és Vásárlás

MentésMentés

Galéria képek

Ezekben az országokban lesz megvásárolható november 3-tól az iPhone X

Kommentek megjelenítése