Óriási utalás az iPhone 8 megjelenésének időpontjára?

Almás Pletykák   |   2017.08.02 - 10:15   |   Írta: B Ádam   |   5652
02. aug Óriási utalás az iPhone 8 megjelenésének időpontjára?

A cupertinói vállalat legutóbbi negyedéves pénzügyi konferenciahívása az új modell kiadásának várható időpontját is feszegette.

A Q3-as negyedév – amelyről hamarosan mi is bővebben beszámolunk – hagyományosan az Apple egyik leggyengébb időszakának számít, most azonban a bevétel hét százalékkal emelkedett, ez pedig sorozatban a harmadik negyedév volt, amelynél növekedett. A konferenciahívás során szokás szerint a következő időszak előrejelzését is közzétették, mely szerint újabb bevétel-növekedésre lehet számítani.

Na már most, a legvalószínűbb forgatókönyv szerint ez az új iPhone megjelenésére, egyúttal a készülék gyors elkapkodására utal az elemzők szerint, mindenesetre közel sem lehet biztosra menni: a bgr.com például úgy véli, hogy az iPhone 7s, valamint 7s Plus-ra váltó emberek mennyiségét, illetve a HomePod eladások masszív növekedését is jelezhetik az Apple elvárásai.

Amennyiben valóban az iPhone 8 áll az optimista bevétel-előrejelzésének hátterében, úgy az azt jelenti, hogy a készülék minden bizonnyal már szeptember elején megjelenik, mert csak így lehet valóban hatással a Q4-es negyedévre. Fontos megjegyezni, hogy korábbi hírek alapján az iPhone 8 szeptemberben csak korlátozott számban kerül a boltok polcaira ellátói problémák miatt, így az almás cég valószínűleg csak 2018-ban tudja majd kielégíteni a vásárlói igényeket – ez pedig elég erősen kétségbe vonja az Apple előrejelzéseit.

Forrás: bgr.com

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése