Mit tud az iPhone 8-rivális Note8 kamerája?

Tech Hírek   |   2017.08.01 - 10:14   |   Írta: L Ferenc   |   1679
01. aug Mit tud az iPhone 8-rivális Note8 kamerája?

Lássuk, hogy maga a gyártó milyen új részleteket árult el a még be sem jelentett készülék kamerájával kapcsolatban!

Nyílt titok, hogy a Samsung augusztus 23-án, egy szerdai napon lebbenti majd fel a fátylat a botrányos Galaxy Note7 sokak által várva várt utódjáról, a tervek szerint az ősszel érkező iPhone 8 orra alá nem kevés borsot törő Galaxy Note8-ról. Azt is tudni lehet, hogy ez lesz a gyártó első olyan készüléke, melyben szimpla helyett dupla kamerás képalkotó egység fog landolni, melyről most előzetesen megosztott némi információt a Samsung.

Ezek szerint a Note8 kamerájának egyik fő újdonsága a háromszoros átfogásra képes optikai zoom lesz, mely másfélszer akkora nagyításra lesz képes, mint a jelenleg forgalomban lévő high-end okostelefonok általában maximum kétszeres optikai zoomja. A Smart Zoom mellett ugyancsak fontos újdonság a Super Night Shot, mely a két kamera képének kombinálásával a korábbiaknál kevésbé zajos és világosabb felvételek elkészítését teszi lehetővé. 

Az eddigieknél jobb HDR teljesítményre képes kameramodulból az a 3D Depth funkció sem hiányozhat, ami leginkább az iPhone 7 Plus-féle portrémódhoz hasonlítható. Ennek segítségével olyan felvételek készíthetők, melyek főtémája mögött szépen elmosódik a háttér.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése