Kiváló videón pózol a vadonatúj iPhone 8

Almás Pletykák   |   2017.06.22 - 11:38   |   Írta: L Ferenc   |   7372
22. jún Kiváló videón pózol a vadonatúj iPhone 8

A hivatalos bejelentésre még hónapokat kell várnunk, azonban a készülék dummyja már most alaposan megmutatta magát.

Az Apple várhatóan szeptemberben jelenti be a sokak által várva várt iPhone 8-at, melynek dummyjáról most egy remek új videó került fel a világhálóra. Mivel ez egy működésképtelen készülék, a kijelzőt sajnos nem láthatjuk bekapcsolt állapotban, ezt leszámítva azonban nagyon úgy tűnik, hogy a 8-as iPhone-nal kapcsolatos eddigi pletykák valós alapokra építkeztek.

A pletykák és ezen friss videó szerint is függőlegesen lesznek egymás alatt-felett a fémkeretes készülék hátoldali kamerái, és egyértelmű, hogy a hátlapon nincs ujjlenyomat szenzor, mely a jelek szerint valahogy a telefon lényegében káva nélküli kijelzőjébe lesz belerejtve. Az állítólagos iPhone 8 dummy alsó részén két hangszóróra lehetünk figyelmesek, melyek egy Lightning port társaságát élvezik - 3,5 milliméteres jack dugalj nem meglepő módon nincs a fedélzeten. 

A videóban egy 5,5 colos kijelzős iPhone 7 Plus társaságában is megfigyelhető a dummy - az iPhone 8 előlapját pletykák szerint egy 5,8 colos képátlójú OLED érintőkijelző uralja.

 

Forrás:AppleRider.com

Kapcsolódó cikkek:

MentésMentés


Kommentek megjelenítése