iPhone 8: három lehetőség közül választhat az Apple

Almás Pletykák   |   2017.06.22 - 09:38   |   Írta: L Ferenc   |   6136
22. jún iPhone 8: három lehetőség közül választhat az Apple

Az almás logós gyártó állítólag még nem hozott végleges döntést az új iPhone ujjlenyomat szenzora kapcsán.

Nyílt titok, hogy az Apple várhatóan szeptemberben lebbenti fel a fátylat a sokak által várva várt új iPhone 8-ról, mellyel a vállalat az iPhone tizedik születésnapját kívánja megünnepelni. Bár addig már nincs túl sok idő hátra, az Apple állítólag még mindig nem véglegesítette teljesen az iPhone 8 hardverét, így például többek közt annak ujjlenyomat szenzorával kapcsolatban sem hozott végleges döntést. 

Timothy Arcuri, a Cowen and Company vezető elemzője úgy tudja, hogy az Apple három lehetőség közül választhat. Az egyik, hogy az ujjlenyomat szenzor felett elvékonyítja az érintőkijelző feletti üveglapot, a másik, hogy ezen az üvegen egy lyukat készít és abba egy optikai vagy ultrahangos érzékelőt szerel, a harmadik pedig, hogy egy kapacitív vagy infravörös technológiás úgynevezett film-érzékelőt integrál a kijelzőpanelbe. 

Jól értesült források szerint elképzelhető, hogy a lényegében káva nélküli, 5,8 colos OLED kijelzős iPhone 8 az eredetileg tervezettnél 1-2 hónappal később érkezik majd meg a boltokba. Vagyis míg az iPhone 7s és iPhone 7s Plus szeptemberben, addig az iPhone 8 várhatóan csak októberben vagy novemberben jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése