Milyen új csúcsmobilt küld csatába a HTC az iPhone-ok ellen?

Almás Pletykák   |   2017.05.02 - 09:47   |   Írta: L Ferenc   |   3484
02. máj Milyen új csúcsmobilt küld csatába a HTC az iPhone-ok ellen?

Lássuk, hogy a tajvani gyártónak körülbelül milyen lesz a 2017-es zászlóshajó modellje!

A HTC tavaly áprilisban jelentette be a korábbi csúcsmobiljainál mindenképpen jobban sikerült, ennek ellenére nem túl nagy mennyiségben értékesített, egyszerűen "10"-es modelljelzést kapott készüléket, melynek várhatóan két hét múlva érkezik meg az utódja. Ez pedig nem lesz más, mint a HTC U 11.

A legfrissebb híradások arról szólnak, hogy a HTC új csúcskészülékében egy Qualcomm Snapdragon 835-ös chipset teljesít szolgálatot, mely nem kevesebb mint 6 GB RAM, illetve 128 GB flashmemória társaságát élvezi. Ezenkívül várhatóan érkezik majd egy olcsóbb változat is, melynek esetében be kell majd érnünk 4 GB RAM-mal, illetve 64 GB belsőmemóriával.

Az előlapot egy az iPhone 7 Plus-éval megegyező méretű, vagyis 5,5 colos képátlójú érintőkijelző uralja. A Gorilla Glass 5 védelmet élvező panel felbontása 2560x1440 pixel. A frontkamera révén maximum 16 megapixeles szelfik készíthetők, hátoldali társa pedig elsősorban 12 megapixeles felbontásáról, f1,7-es hatalmas fényerejéről, illetve fejlett optikai képstabilizátoráról ismerszik meg. 

Az IP57-es minősítésű HTC U 11 kapcsán említést érdemel még a BoomSound hangzás, az ac Wi-Fi, a Bluetooth, az NFC, az ujjlenyomat szenzor és a szupergyorsan tölthető, 3000 mAh kapacitású akkumulátor. A dupla nanoSIM-slotos HTC újdonság várható ára egyelőre ismeretlen. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése