Máris kezdődik a vadonatúj iPad gyártása

Almás Pletykák   |   2016.11.25 - 12:00   |   Írta: L Ferenc   |   2935
25. nov Máris kezdődik a vadonatúj iPad gyártása

A jelek szerint már nem kell sokat várnunk az új táblagép érkezésére.

Már nyár óta javában pletykálnak arról, hogy valamikor a jövő esztendőben be fog mutatkozni egy vadonatúj Apple tablet, melynek előlapját egy 10,5 colos képátlójú érintőkijelző uralja. Tajvani beszállítói források most újfent megerősítették ennek az egyelőre meglehetősen titokzatos modellnek a közeljövőbeli érkezését, ezenkívül pedig arra is fény derült, hogy a készülék gyártása már a jövő hónapban meg fog kezdődni.

Ezek alapján arra lehet következtetni, hogy a 10,5 colos vadonatúj iPad már 2017 első negyedévében be fog mutatkozni, vagyis már nem kell sokat várnunk az érkezésére. Várhatóan ezzel a tablettel egy időben tűnik majd fel a színen a 12,9 colos új iPad Pro, és mindkét modellben ugyanaz a nagyteljesítményű Apple A10X chipkészlet lesz fellelhető. 

A jelenleg kapható 9,7 és 12,9 colos Apple táblagépek közé érkező 10,5 colos iPadből az Apple rögtön az első negyedévben állítólag mintegy 2 millió példányt szeretne értékesíteni, 2017-ben pedig összesen 5-6 millió darabot. Érkezik továbbá egy 9,7 colos új iPad is, mely A9X chipsetes újdonság jelentősen olcsóbb lesz, mint a már említett két nagyobb társa. 

Kapcsolódó cikkek:
A legfrissebb iPad-pletykák
Áprilisban jön hozzánk az iPhone SE és az új iPad Pro
18,4 hüvelykes lenne a túlméretezett Samsung tablet



Kommentek megjelenítése