Divatmániások figyelem! Új Apple Watch-szíj a Hermès-től

Apple Hírek   |   2016.11.26 - 00:20   |   Írta: Gergő.H   |   8005
26. nov Divatmániások figyelem! Új Apple Watch-szíj a Hermès-től

A héten bemutatta legújabb divatkiegészítőjét a francia divatóriás.

A Hermès az első és egyetlen olyan nagynevű divatcég mind a mai napig, ami az Apple-lel szoros együttműködésben, kimondottan az Apple Watch-hoz tervez exkluzív óraszíjakat. A héten bemutatták az egyik legújabb, talán eddigi legkülönlegesebb tervüket.

Rögtön az első szériás Apple Watch megjelenése után már találkozhattunk a francia cég által készített különleges kiegészítőkkel. Kapható limitált kiadású Hermès Apple Watch is, amely az exkluzív szíj mellett, tartalmaz néhány kimondottan csak ezen kiadásokon elérhető óralapot. A Hermès Apple Watch tulajdonképpen a francia divatház ikonikus, analóg óráit imitálja.

A legújabb dizájn egy nem éppen világszinten ismert, de kitűnő francia művész, Robert Dallet nevéhez fűződik. Az elképzelés a már eddig is létező Hermés Simple Tour szíjon alapszik. A forma pedig ugyanaz, egy dzsungellel és egy jaguárral felturbózva…

Aki már valamilyen szinten ismeri a divatcéget, az a termék árán biztosan nem lepődik meg. A szíj egyenlőre csak külön, a kiemelt, külföldi Hermès butikokban elérhető 442 dolláros áron, amely nagyjából 130 ezer forint. Ez még csak a szíj… Egyenlőre nem tudni, hogy Magyarországon megvásárolhatjuk-e majd Apple készülékünkhöz ezt a luxuskiegészítőt.

Kapcsolódó cikk:
Az Apple Watch Hermès-szíjak nemsokára önállóan is megvásárolhatóak
Az Apple Watch sokkal divatosabb lesz, mint azt valaha is gondolnád!
Péntektől online is megvásárolható a Hermès Apple Watch kollekciója



Kommentek megjelenítése