Crazy Cast・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.11.25 - 09:38   |   Írta: Ca$h   |   1879
25. nov Crazy Cast・Ismerkedő

Jó vagy a szókirakóban? Eljött az idő, hogy a következő szintre lépj.

Mégpedig úgy, hogy jópofa, amcsi fiatalokkal versenyzel „élőben”, időre és természetesen angol szavakat kirakva. Jómagam régóta úgy gondoltam már, hogy közel vagyok az angol perfekthez, ez a tévhit villámgyorsan szereteszét foszlott, amikor belekezdtem az első versenybe.

A Crazy Cast tulajdonképpen csak egy szókirakó, viszont van benne egy nagyon eredeti ötlet, miszerint fogtak pár nagyon jópofa, vicces embert és felvették őket kamerával, miközben egy-egy szót megpróbálnak megfejteni. Mi játék közben ezt látjuk, van hogy a kiválasztott ellenfelünk rögtön eltalálja az adott szót, van hogy hangosan gondolkodik rajta, ezzel kicsit nekünk is segítve, illetve olyan is van, hogy lejár az idő és nem találja el.

Az elért erdeményeket megjegyzi a játék és bármikor visszatérünk kedvenc ellenfelünkhöz, újra felvehetjük ellene a kesztyűt. Külön érdekességnek számít, hogy akár mi magunk is csatlakozhatunk a csapathoz, és ki tudja? Lehet, hogy elég jó fejnek és eredetinek bizonyulunk ahhoz, hogy másnap már minket is kiválaszthasson valaki, mint halálos ellenfelét.

A Crazy Cast egy végtelenül vidám, könnyed próbálkozás arra, hogy egy kis melegséget varázsoljon ezekbe a hideg napokba. De vigyázat: wifi használata kötelező játék közben, mert ha nem figyelünk oda, pillanatok alatt leszippantja a mobilnetet. Péntek van, Black Friday, töltődjetek fel egy kicsit a pokol előtt, ami majd a boltokban rátok vár!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése