Három új iPad Pro készül az Apple-nél

Almás Pletykák   |   2016.10.04 - 08:40   |   Írta: L Ferenc   |   2317
04. okt Három új iPad Pro készül az Apple-nél

Az Apple a jelek szerint az okostelefonok mellett a tabletek piacát sem kívánja elhanyagolni.

Az elmúlt időkben hozzászokhattunk már ahhoz, hogy az Apple negyedévről negyedévre visszaeső iPad eladásokról számolt be, ettől függetlenül az amerikai gyártó továbbra is komoly fantáziát lát ebben a termékkategóriában. Ékes bizonyíték erre, hogy a mindig jól értesült elemző, Ming-Chi Kuo után most egy megbízhatónak tartott japán forrás is arról számolt be, hogy jövőre három új Apple tablet fog felbukkanni a boltok polcain.

Ezen japán forrás, a Mac Okatara úgy tudja, hogy 2017 első negyedévében érkezik majd a 7,9 colos képátlójú érintőkijelzővel szerelt kompakt iPad Pro, mely az iPad mini 4 utódjának lesz tekinthető. Ez a Smart Connectorral és négy hangszóróval felvértezett újdonság 12 megapixeles kamerát kap és True Tone flash, valamint True Tone kijelző lesz benne.

A 9,7 colos iPad Pro modellt 2017 tavaszán állítólag fel fogja váltani egy 10,1 colos képátlójú új Apple tablet, ezenkívül pedig érkezőben van a 12,9 colos kijelzős iPad Pro 2, mely az elődjénél jobb kamerát és képmegjelenítőt vonultat fel. Mindhárom új iPad közös vonása a 3,5 milliméteres jack dugalj, melyet a nemrégiben érkezett iPhone 7 és iPhone 7 Plus okostelefonokról ugyebár már száműzött a gyártó. Korábbi pletykák szerint az Apple 2018-ban várhatóan komolyabb mértékben át fogja tervezni az iPadeket, melyekbe ekkor már AMOLED technológiájú kijelzők fognak kerülni.

Kapcsolódó cikkek:
Új iPad Pro reklám érkezett
18,4 hüvelykes lenne a túlméretezett Samsung tablet
Áprilisban jön hozzánk az iPhone SE és az új iPad Pro

Forrás:  AppleRider


Kommentek megjelenítése