Új iPad Pro reklám érkezett

Apple Hírek   |   2016.08.02 - 10:02   |   Írta: B.Balázs   |   2660
02. aug Új iPad Pro reklám érkezett

Mire képes egy számítógép?

Az Apple a tegnapi napon bemutatta legújabb iPad Pro reklámját, amiben arra hívják fel a figyelmet, hogy milyen ereje lehet egy ilyen tabletnek. A 30 másodperces videóban, a készülék használata mellett, megismerhetjük az Apple Pencilt és a Smart Keyboardot, valamint láthatjuk az elérhető multitasking lehetőségeket. A Slide Over és a Kép a képben funkciók nagyon hasznosak lehetnek a felhasználóknak.

 

“ Amikor azt hinnéd, tudod mire képes egy számítógép, akkor látsz egy billentyűzetet, amit egyszerűen arrébb raksz, ha nincs rá szükséged. Egy képernyőt, amit megérinthetsz és még írhatsz is rá. Amikor látsz egy számítógépet, ami ennyi mindenre képes, akkor majd eltöprengesz mindazon: Vajon mire képes még?

Képzeld el, mire lenne képes a számítógéped, ha az egy iPad Pro lenne…”

A hirdetés zárómondata egyértelműen a PC-k kiváltásra igyekszik a tabletet pozícionálni.

Az iPad Pro tényleg egy nagyon jó kis tablet és sokak számára bőven elegendő — vagy még sok is — a hétköznapokra. Azonban személy szerint úgy gondolom, többen bajban lennének, ha azt kérnék tőlük, hogy jelenlegi Macbook Prón végzett munkájukat próbálják inkább az iPad Prón elvégezni. Ugye Tim?

A most megjelent reklám, amúgy az első kisfilm a 12,9 colos iPad Pro debütálása óta.

Forrás: Macrumors


Kommentek megjelenítése