Napikütyü: Lift, eljött a lebegő okoskiegészítők kora

Hardver Hírek   |   2016.08.02 - 13:02   |   Írta: B.Balázs   |   3187
02. aug Napikütyü: Lift, eljött a lebegő okoskiegészítők kora

Vingardium leviosa...

Úgy látszik a lebegő kütyük világát éljük, ugyanis a Levitation Works újdonsága nagyjából ugyanazt a csodaszép látványt varázsolja elénk, mint a múlt héten bemutatott telefontöltő. A különbség annyi, hogy most okosóránkat tölthetjük lebegés közben. 

A Kickstarteren a kampány óriási sikert futott be. Néhány nap alatt a kitűzött cél közel kétszeresét gyűjtötték össze a ‘Lift’ nevet viselő termékre. Nem csodálom. Nagyon jól néz ki és egy kicsi pluszt is kínál. A beépített akkumulátor ugyanis lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyük bárhova, és kétszer feltöltsük vele az óránkat. Természetesen a telefonunkat is elláthatjuk egy kis szuflával, és kompatibilis készülékek esetén, mindezt vezetékek nélkül.

Amikor épp minden okoskiegészítőnk tele van energiával, akkor szimplán helyezzük fölé az ‘Orb’ nevű kis kiegészítőt és leesik az állunk. Az ‘Orb’ egy mágnestalpat kapott izzó, ami vagy lebeg és világít, vagy — ismét a beépített akkunak köszönhetően — bármilyen fém felületre rátapasztva varázsolja el a vendégeinket.

A Lift az összes Apple Watch és Pebble modellel kompatibilis, valamint létezik iPhone és iPad dockkal kiegészített változat is. A Kickstarter kampány keretein belül szeptember végéig elérhető fekete és fehér kivitelben.

Forrás: Kickstarter




Kommentek megjelenítése