SwitchEasy iPhone tok bemutató

Hardver Hírek   |   2016.04.05 - 08:05   |   Írta: Alma_PR   |   2719
05. ápr SwitchEasy iPhone tok bemutató

A kaliforniai illetőségű SwitchEasy még 2005-ben jött létre azzal az egyszerű céllal, hogy a lehető legjobb kiegészítőket készítsék az Apple termékeihez.

Az innovatív termékeiknek köszönhetően hamar meggyőzték az Apple notebook és hordozható eszköz tulajdonosokat arról, hogy váltsanak az általuk kitalált digitális életstílus felé.
A cég egy megfelelően széles tok kollekcióval rendelkezik, ami többek közt keménytokokból, folio-típusú tokokból, tablet tokokból, illetve hátlapi védelmet biztosító tokokból áll. Az árral széles közönséget igyekeznek megcélozni, főként az alsó és középkategóriában. Noha az olcsóbb árazás alapvetően sokaknak vonzó lehet, a SwitchEasy igyekszik tokjainál ennél többet nyújtani, így a különböző anyagok felhasználása, az egyedi dizájn mind-mind olyan tényezők, amik egyediséget képesek csempészni a felhozatalba. 
Ebben a cikkünkben négy ízig-vérig SwitchEasy terméket mutatunk be Nektek, amivel szeretnénk átláthatóvá és ismerté tenni a márka kínálatát.


SwitchEasy Aero iPhone 6/6S és iPhone 6 Plus/6S Plus tokok


Az Aero fantázianevű modell nevéhez hűen a légiesség került előtérbe. Ez a világ legkönnyebb, ütésálló iPhone tokja, ami azt jelenti, hogy a sima, 6/6S modellek esetében mindösze 17grammos extrasúllyal kell számolnunk, míg az iPhone 6 Plus/6S Plus tok esetében ez 22gramm.
Az Aero kialakítást egyébként a SwitchEasy szabadalom alá kívánja vonni.
Érdemes megemlíteni még a karcállóságot is, ami számomra mindig a legnagyobb bosszúságot tudta okozni egy szép kinézetű tok esetében. Nincs annál frusztrálóbb, mint amikor a karcok elborítják a hátsó részt, és ugyan a készülék makulátlan marad, a tok hátlapja tiszta karc lesz. A mindennapi karcokat az Aero a 0.4mm vastagságú polikarbonát réteggel próbálja távol tartani. A keret az ütés közben keletkező negatív hatásokat képes elnyelni, amit az iPhone tok sarkain még egy megerősített védelem segít.
Személyes tapasztalatunk a tokkal abszolút kellemesnek mondható, ütésállósága – amit a gyártó 1.5 méterig hirdet - ellenére nem volt annyira bumfordi, és tényleg nagyon könnyed érzetre is. A fogása nagyon jó, nem fárasztó. A gombok könnyű elérését a gyártó egy “Native Touch” elnevezésű technikával oldotta meg, amely gyakorlatilag egy újabb gomb, ami a tokra került. Újdonság, hogy ezek a gombok klikkelő hangú visszajelzést is küldenek felénk arról, hogyha meg lettek nyomva. 
A portok mindenhol tökéletesen elérhetőek maradtak, a kivágások nagyon precízen lettek megoldva. A kamera és a vaku működésében sem tapasztaltunk semmilyen negatív hatást.
Összességében ez az iPhone tok meggyőzött minket, teljes védelmet nyújt, sőt, még annál is többet. Tökéletesen illeszkedik a készülékre, nagyszerűen védi azt a karcoktól, ütődésektől. Mindemellett a csomag tartalmaz egy előlapi fóliát és egy mikroszálas törlőkendőt is, így ezekre már külön nem kell költenünk.
A SwitchEasy Aero széria tagjai 5 színben kaphatóak (teljesen átlátszó, babarózsaszín, fehér fekete szegéllyel, fekete/fehér, illetve kék) a Smart Clinic webáruházából 6.990 Ft-os áron iPhone 6s/6, illetve iPhone 6s Plus/6 Plus készülékekre.

SwitchEasy N+ Limited Edition iPhone 6/6S és iPhone 6 Plus/6S Plus tokok

Következő alanyunk a N+ nevet kapta a gyártótól. A prémium külsejű iPhone tokok kedvelőinek tudjuk ajánlani ezt a rendkívül elegáns modellt. Az N+ ugyanúgy ütésálló, karcálló, szintén rendelkezik a Native Touch gombkezelési mechanizmussal, de ennél a modellnél főként a dizájnra fektették a hangsúlyt a tervezők, éppen ezért nem kevesebb, mint hét különböző színben kapható a fényes felületű, igencsak figyelemfelkeltő kiegészítő. 

A kidolgozás nagyszerű, a kivágásokat lézerrel végezték a gyárban. Súlyra valamivel több, mint az Aero: 27 gramm a 6/6S esetében, míg 33 gramm a Plus modellek esetén. A portok könnyedén elérhetőek, ahogyan azt a jobb gyártóktól megszokhattuk.

Tapasztalataink szerint ez az iPhone 6/6S tok főként azoknak nyerheti el a tetszését, akik egyedi, könnyen felismerhető, különösen elegáns kiegészítőt keresnek kompromisszumoktól mentesen, hiszen a teljeskörű védelemről sem kell lemondaniuk. A csomag része ezúttal is az előlapi fólia és a mikroszálas törlőkendő.

Az N+ kapható arany, babarózsaszín, ezüst, fehér, illetve fekete színekben is.

A SwitchEasy N+ széria tagjai iPhone 6 és 6s modellekre, illetve iPhone 6 Plus és 6s Plus típusokra egyaránt 7.990 Ft-os áron érhetők el.

SwitchEasy Numbers Native Touch iPhone 6/6S és iPhone 6 Plus/6S Plus tokok

A Numbers Native Touch széria vibráló színeket kedvelő, fiatalos kiegészítőre vágyókat szólítja meg. Ettől függetlenül nem marad el tudásban a korábban említett két szériától sem, hiszen ugyanúgy karcálló, ütésálló (a sarkoknál különösen megerősítették, így akár 1.5 méteres esést is sértetlenül megúszhat készülékünk), illetve megkapta a Native Touch gombkezelő technológiát is. Az ütésálló iPhone 6/6s tokok mindössze 25 grammot nyomnak és további 8 grammot számlálnak a Plus szériához passzoló darabok. 

A Numbers Native Touch sorozat összesen 4 különböző színben kapható, a fekete és a fagy fehér mellett a babarózsaszín, a világoskék kiadás nyújtja a választékot. 

A kidolgozás minőségére itt sem lehet panasz, kellemes tapintású és fogású iPhone tokokról van szó, valamint élőben is nagyon jól mutatnak. A portokat könnyedén elérhetjük, a Native Touch segítségével pedig a gombok megnyomása olyan, mintha a tok rajta sem lenne a készülékünkön. 

Ha az N+-nál az elegancia volt a kulcsszó, ezúttal a fiatalossággal lehetne jellemezni a Numbers szériát. A remek színeknek köszönhetően mindenki megtalálhatja a kedvére valót, mindemellett teljes védelmet kap, és szerencsére ezúttal sem maradt ki a csomagból a mikroszálas törlőkendő és az előlapi fólia.

A vásárolni vágyók a SwitchEasy Numbers Native Touch iPhone 6s/6, valamint az iPhone 6s Plus/6 Plus  tokokat megtalálják a Smart Clininc webshopjában, az ára pedig 7.990 Ft.

SwitchEasy AirMask iPhone 6/6S tokok

A végére hagytuk a leginnovatívabb megoldást, amely az AirMask nevet kapta. Az Airmask tulajdonképpen nem is egy tok, hiszen alig ad hozzá külön réteget a készülék dimenzióihoz, sokkal inkább egy “filmréteghez” hasonlítható. Mindössze 0.3mm vastagságú, pillanatok alatt felhelyezhető, így azoknak mindenképpen ajánljuk, akik sokszor szeretik “csupaszon” használni iPhone-jukat, de tömegközlekedés során azért szeretnék biztonságban tudni a készüléküket. 

Az AirMask anyagát tekintve polikarbonát és polimer egyvelege, ami még ilyen vékonyság esetén is képes védelmet nyújtani. A keménység a gyártó szerint 3H mértékű, ami a mindennapi karcoknak bőven képes ellenállni, azaz vége a kulcsoktól, fémpénzektől való félelem korának.

Külseje csúszásmentes bevonatot kapott, a készülék fogása így nagyon biztonságos.

És akkor rá is térhetünk az AirMask legnagyobb előnyére, a súlyára, ami mindössze 10 gramm. Soha nem találkoztunk még ilyen könnyed iPhone tokkal, szinte észre sem lehet venni a különbséget a használat során. Ennek ellenére teljes védelmet képes nyújtani, teljesen körbeveszi a készüléket. A gombok, portok a precíz kivágásoknak hála könnyedén elérhetőek, semmilyen problémába nem ütköztünk a használat során. 

A csomagnak ezúttal nem része az előlapi fólia, hiszen nincs is rá szükség. Az AirMask kialakítása révén már tartalmazza az előlapi védelmet, viszont nem kell tartanunk a felhelyezés problémáitól, így a buborékos fóliától sem. Természetesen így a fóliáktól eltérően a teljes előlapi felület 100%-ban védve lesz, nem lesznek a széleken kimaradt részek. A szennyeződések takarításához kapunk nedves tisztító kendőcskéket speciálisan az AirMask-hez gyártva. 

A tapasztalataink nagyszerűek voltak ezzel az iPhone tokkal is, még az Aero-nál is könnyedebben képes megóvni készülékünket a karcoktól. Akik nagyobb védelemre, ütésállóságra vágynak, azoknak viszont inkább az Aero-t tudnánk ajánlani. Innovatív, egyedi kinézete és a lehető legfelhasználóbarátabb kialakítása révén azok, akik főként a karcoktól tartanak, a legideálisabb kiegészítőre lelhetnek az AirMask személyében.

Két színben kapható a termék, pezsgő-arany, és az Apple termékeknél megszokott asztroszürke. A karcálló iPhone 6s/6 tok 7.990 Ft-ért, a nagyobb 6s Plus/6 Plus modell pedig 8.990 Ft-ért vásárolható meg a Smart Clinic webshop felületén.

Reméljük ezzel a kis SwitchEasy paletta bemutatóval segítséget, útmutatást tudtunk nyújtani az esetlegesen bizonytalanabb, vásárlás előtt álló olvasóinknak. A SwitchEasy termékei egytől-egyig remek termékek, mindössze a saját preferenciák szerint érdemes köztük dönteni, hiszen minőségben nem igen találhatunk jobb iPhone kiegészítőket, így magunk részéről nyugodt szívvel ajánljuk őket mindenki számára.


Kommentek megjelenítése