Smartwatcherz.hu - Magyarország egyik legsikeresebb Apple Watch kiegészítő webshopja

Apple Hírek   |   2023.11.29 - 18:00   |   Írta: Hidasi Ákos   |   22144
29. nov Smartwatcherz.hu - Magyarország egyik legsikeresebb Apple Watch kiegészítő webshopja

„A kenyeret is tőlük venném, ha árulnának”

30000 elégedett vásárló 3 év alatt, 3 országban, ezekkel a számokkal büszkélkedhet a 2021-ben útjára indult magyar vállalkozás, a Smartwatcherz. Mi áll a siker mögött, hogyan lettek a régióban megkerülhetetlenek az Apple Watch szíjak és kiegészítők kategóriájában? „Nincs varázslat mögötte – szigorúan megválogatott beszállítók, a végletekig vásárló központú szemlélet és olyan garancia vállalása, amit a piac többi szereplője nem tud vagy nem akar megtenni” – mondta Horváth Bálint, a Smartwatcherz alapítója.

 

A minőség az első

Minden Smartwatcherz termék két minőségellenőrzési körön esik át mielőtt megérkezik a Fóton található központi raktárba, de Bálint elmondása szerint nem ez a fő garanciája a minőségnek. „Csak olyan gyártókkal dolgozunk együtt, akiknek már a folyamataikban is megtalálható az a minőségbiztosítási szemlélet, amire szükség van ahhoz, hogy jó termékeket állítsunk elő. A minőséget nem lehet „bele ellenőrizni” a termékekbe, azt „bele kell gyártani” és ehhez minőség szemléletű gyártási folyamatok kellenek”.

 

 

Utángyártott? Az nem gagyi?

Valószínűleg mindannyiunknak van rossz tapasztalata, vagy legalább biztosan hallottunk már történeteket borzasztó minőségű, Ázsiából sokhetes szállítási idővel érkező, vissza nem küldhető, akár hibás utángyártott termékekről. Viszont szerencsére ez közel sem jellemző minden utángyártott kiegészítőre.

Az igazság ugyanis az, hogy az utángyártott kiegészítők sokszor az Apple által gyártottakkal megegyező minőséget képviselnek. Az Apple maga teszi elérhetővé a készülékei részletes tervrajzait, hogy a kiegészítő gyártók tökéletesen passzoló termékeket készíthessenek az Apple termékekhez. Ezzel mindenki kölcsönösen jól jár. Mi több kiegészítő közül választhatunk, az így megjelenő végtelen számú harmadik felek által gyártott kiegészítő viszont eladhatóbbá teszi magát a készüléket is, hiszen a vásárlók saját egyéniségükhöz, aktuális hangulatukhoz „öltöztethetik fel” a kedvenc okosórájukat, ami az Apple számára is előnyt jelent. A Smartwatcherz pedig nem csak odafigyel a forgalmazott termékek minőségére, hanem garanciát is vállal rájuk.

 

 

Garancia

„Előfordul, hogy valaki olyan terméket rendel meg, amiről a kézbesítés után derül ki, hogy mégsem megfelelő méretű, vagy hogy a vásárló egyszerűen meggondolja magát” -mondta Bálint, aki ebből kifolyólag vezette be a webáruházban a 90 napos ingyenes csere és visszaküldési garanciát. „Természetes, hogy ilyenkor kérdés nélkül átvállaljuk a visszaküldés költségeit. Ilyenkor futárt küldünk a hibás termékért, majd a visszaérkezés után visszatérítjük a teljes vételárat.”

 

Kényelem

Fontos a garancia és ingyenes visszaküldési lehetőség mellett a harmadik nagy kényelmi funkciót is kiemelni, amit a Smartwatcherz kínál. A 14:00-ig leadott, rendeléseket ugyanis házhozszállítás esetén szinte kivétel nélkül a következő munkanapon kiszállítják, így a legtöbb esetben már másnap megérkeznek a tőlük rendelt termékek.

 

Karácsonyi Akció

A közelgő karácsonyi időszak minden évben a legerősebb hónap a webáruházban, mivel sokan nem magunknak, hanem szeretteinknek vásárlunk ajándékba Apple Watch szíjat vagy kiegészítőt. Bálinték már novemberben is érzik a karácsonyi ajándék vásárlók hullámát, mivel a 90 napos garanciának köszönhetően a vásárlóknak bőven lesz idejük visszaküldeni vagy cserélni a terméket, ha az esetleg nem tetszene az a szerettüknek.

Természetesen nekem is megvannak a saját kedvenceim a kínálatukból.

Az én hármas listámon a következők szerepelnek:

1. Ez a barna mágneses bőrszíjuk

2. Ez a szövet terep szíjuk

3. Ez a rose gold színű fém szíjuk

+1  Negyedikként pedig ez a rendszerező táska utazáshoz és tároláshoz, ami bár nem tartozik az akciós termékek közé, így is bőven megérdemli a helyét a listán.

Ha pedig te is megajándékoznád magadat vagy szeretteidet egy új Apple Watch szíjjal, akkor nézz körül a Smartwatcherz webáruházban, ahol most 2+1 akció keretében 3 szíj vásárlása esetén a legolcsóbbat ajándékba kapod! Az akció igénybevételéhez elég a kosárba raknod a három kiszemelt szíjat, majd a pénztároldalon felhasználnod a FREE1 kuponkódot.

 




Kommentek megjelenítése