Besárgultak az új iPhone-ok

Apple Hírek   |   2023.03.08 - 08:14   |   Írta: L Ferenc   |   16824
08. márc Besárgultak az új iPhone-ok

Az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus hamarosan egy újabb színváltozatban is elérhető lesz.

Az Apple az év ezen időszakában szokta eljátszani azt, hogy hirtelen előhúz egy új okostelefon színt a tarsolyából. Tavaly ez a zöld, tavaly előtt pedig a lila volt, és most az idei új szín a sárga.

A tavalyi évtől eltérően az új színárnyalat nem érhető el a magasabb árú és nagyobb tudású Pro készülékek esetében, vagyis sárgában csak és kizárólag a relatíve elérhető árú és kompakt kivitelű iPhone 14, illetve az egész jó áron nagy képátlójú kijelzőt kínáló iPhone 14 Plus kapható.

Az üveg hátlap igen élénk sárga színe egyfajta átmenetet képez az iPhone 11 halványsárga és az iPhone XR sötétsárga árnyalata között. Az alumínium készülékkeret az iPhone 11-éhez hasonlóan világos aranyárnyalatú, és eltér az iPhone XR halványabb arany színétől. 

Az új sárga színt leszámítva semmiben sem változott az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus, mely készülékek mostantól a következő hatféle kivitelben érhetők el: éjfekete, csillagfény, Product Red, kék, lila és sárga. Utóbbi új variáns előrendelési folyamata március 10-én 14:00 órakor kezdődik meg, az első ilyen példányokat az ígéretek szerint március 14-én lehet majd kézbe venni. 

Az Apple ezenkívül négy új szilikontokot is bemutatott, a kanárisárga, olívazöld, égboltkék és írisz színű MagSafe tokok 26 ezer forintba kerülnek, és 1 napos szállítási határidővel rendelhetők. 

A 6,1 colos kijelzős iPhone 14 hivatalos magyarországi alapára 450 ezer forint, mely összeg ellenében egy 128 GB-os belsőmemóriás készülék lehet a miénk. A másik végletet az 512 GB-os csúcsmodell jelenti, melyért 630 ezer forintot kérnek el.

A 6,7 colos érintőképernyőt felvonultató iPhone 14 Plus 128 GB memóriával 500 ezer forinton nyit, az 512 GB-os modellért pedig 680 ezer forintot kell a kasszában hagynunk.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése