Hogyan találjunk olcsó és megbízható iPhone-t?

Apple Hírek   |   2022.10.20 - 18:16   |   Írta: DavidR   |   7283
20. okt Hogyan találjunk olcsó és megbízható iPhone-t?

Miért vásárolnál új telefont, ha a felújított telefonok néhány klikkelésre vannak? A használt okostelefon vásárlása pénztárcabarát és környezettudatos lépés is egyszerre, hiszen a pénztárcának is kevésbé fáj egy használt iPhone és a környezetet sem szennyezzük tovább! Jöjjön 3+1 ok, hogy miért válassz iPhone-t a Rejoy.hu-ról!

Javított telefonok – pont, mint az újak

A Rejoy.hu-nál minden telefon többlépcsős ellenőrzési és javítási folyamaton megy át, hogy a lehető legjobb formában kerüljön az új gazdájához, így a vásárlás után borítékolható az új felhasználó öröme és elégedettsége. Hardver, szoftver és esztétikai ellenőrzés is történik a telefonokon, hogy a felújított iPhone telefonok megfelelő állapotban kerüljenek az új tulajdonosokhoz. A belső ellenőrzés és javítás mellett a külső sincs elhanyagolva, hiszen minden készüléken külső tisztítás és javítás is történik, amennyiben szükséges.

 

Gyors és egyszerű adásvétel

A különböző adásvételi csoportok böngészése könnyen válik emberpróbáló feladattá és sokszor sajnos nem is azt kapja az ember, amiben megegyezett, vagy amit vár. Teljesen természetes, hogy sokszor érzünk bizalmatlanságot egy ismeretlen eladóval kapcsolatban, főleg ha egy drágább termék, például egy telefon vásárlásán gondolkodunk.

 

A Rejoy.hu megkönnyíti az adásvételi folyamatokat, olyannyira, hogy átveszi az ezzel járó összes kellemetlenséget mind az eladótól, mind pedig a vásárlótól. A készülékekre 12 hónap garanciát vállalnak, valamint ha a megvásárolt készülék nem felel meg az elvárásoknak, 30 hónap pénzvisszafizetési garanciával is élhet a vásárló.

 

Azt kapod, amit látsz

A felújított telefonok pontosan olyan állapotban kerülnek hozzád, mint ahogy a képeken szerepelnek. Minden készüléknél megtalálod az adott telefon pontos műszaki leírását és paramétereit. A részletes leírás mellett jó minőségű, HD fotók is készülnek a telefonokról, hogy pontosan lásd a használt iPhone telefonok állapotát. A Rejoy.hu oldalán az iPhone telefonok minden generációja megtalálható a régebbi modellektől kezdve a legutolsó szériákig.

 

+1 Környezettudatos… és olcsó!

Tudtad, hogy a megunt készülék szemétbe dobása e-hulladékká válik, ami globálisan a veszélyes hulladék 70%-át jelenti? Ijesztő, nem? Használt telefon vásárlással tehetsz ez ellen is!

 

A pénztárcádra is figyel a Rejoy.hu, hiszen az oldalon vásárolt iPhone okostelefonok akár 40%-kal olcsóbbak is lehetnek, mint az új készülékek, ráadásul ingyenes házhozszállítással akár 1-3 nap alatt megérkezhet az új mobil! A telefonok egy része 12 havi részletre is megvásárolható, ha az adott pillanatban nagyon megterhelő az egyösszegű kifizetés.

 

 


Kommentek megjelenítése