Hivatalos Apple Watch Ultra magyar árak

Apple Hírek   |   2022.09.07 - 20:45   |   Írta: Nagy Bence   |   11233
07. szept Hivatalos Apple Watch Ultra magyar árak

Itt vannak az Apple Watch Ultra árai!

Az Apple bejelentette a legújabb csúcsteljesítményű okosóráját, amit „minden idők legmasszívabb és legsokoldalúbb Apple Watch” készülékének neveznek. A 49 mm-es titántokkal ellátott, 100 méterig vízálló okosóra az extrémsportokra specializálódik.

Az óra az eddigi legfényesebb Apple Watch kijelzővel rendelkezik, amely 2000 nittel kétszer világosabb, mint a korábbi modellek. Emellett az óra egy nagyobb digitális koronával, amely masszívabb és alkalmasabb. Az akkumulátor 36 órás üzemidővel rendelkezik, és az ősszel érkező új, alacsony fogyasztású akkumulátor optimalizálási beállítással akár 60 órás üzemidőre is képes lesz. Az Apple szerint az Apple Watch Ultra akkumulátor-üzemideje elegendő ahhoz, hogy a legtöbb felhasználó egy hosszú távú triatlonverseny teljesítéséhez, amely 3,8 kilométeres úszásból, 180 kilométeres kerékpározásból és 42,2 kilométeres futásból áll.

Emellett az Apple Watch Ultra három beépített mikrofonnal is rendelkezik, amelyek javítják a hangminőséget a hanghívások során, valamint új, fejlett szélzajcsökkentő algoritmusokkal, amelyek tisztább és érthetőbb hangot biztosítanak a hívásokhoz. Továbbá az óra lehetővé teszi a Dark Mode használatát, egy új óralappal, amely helyet ad beépített iránytűnek és akár nyolc komplikációnak. Az óra beépített mélységmérővel is rendelkezik, valamint új, kétfrekvenciás GPS-sel, amely egyedi helymeghatározási algoritmusokkal a nehezen elérhető helyeken is képes GPS-jeleket fogadni.

Az Apple Watch Ultra már mától előrendelhető és szeptember 23-tól lesz elérhető. 

Az Apple Watch Ultra Magyarországon 419 990 forintba kerül és háromféle pánttal is elérhető: alpesi pánttal (zöld, narancssárga és csillagfény színben), terep pánttal (kék-szürke, fekete-szürke és sárga-bézs színben) valamint búvárkodáshoz való óceán szíjjal (éjfekete, fehér és sárga színben).

 

Kapcsolódó tartalom:

 


Kommentek megjelenítése