WWDC 2020: Bemutatkozott a watchOS 7, ezek az újdonságok!

Apple Hírek   |   2020.06.22 - 19:47   |   Írta: ARPII   |   3644
22. jún WWDC 2020: Bemutatkozott a watchOS 7, ezek az újdonságok!

Itt vannak a legújabb funkciók.

Nemrég mutatkozott be az watchOS 7, az Apple legújabb órás operációs rendszere. Az idei esemény különleges volt, ugyanis először a WWDC-k történetében online volt megtartva. Mi most elhoztuk Nektek az összes újdonságot, ami szoftverrel kapcsolatos.

 

Face Sharing

Az okosórák nagy előnye, hogy naponta, de akár percente tudjuk változtatni a megjelenésüket. Apple Watch-on szinte végtelen mennyiségű számlap körül válogathatunk, mostantól pedig már az ismerőseinkkel is megoszthatjuk majd a kedvenceinket, közösségi oldalakon keresztül.

 

Fitness

Itt a Tevékenységek app egy új nevet kapott, és nem kicsit kedvez madj a táncoslábúak számára. Sok tánc stílus lesz elérhető az új rendszerben, aminek már itt volt az ideje. Aki legalább hobbi szinten táncol, az tudja, hogy mennyire egy aktív tevékenység is tud ez lenni.

 

Alvás

Az Apple Watch megjelenése óta várják már a felhasználók, hogy alvás közben is figyelhessen rájuk az órájuk. Itt a legkisebb mozgásunk is rögzítve lesz, és egy táblázatban tekinthetjük majd meg az alvásunk minőségét.

 

Kézmosás

Tekintettel a jelenlegi helyzetre, az óra is segít majd nekünk, nem másban mint a kezünk tisztán tartásában. Itt a Watch visszaszámol majd 20-tól, amint azt észleli, hogy kezet mosunk, a végén pedig gratulál számunkra, hogy felelősen álltunk a koronavírushoz.

 

Forrás: StillApple

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése